Χανιά | Τι λένε μαθητές των ΕΠΑΛ για τα σημερινά θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων | Videos

χανιά-τι-λένε-μαθητές-των-επαλ-για-τα-σ-1458351

Σε τέσσερα μαθήματα εξετάστηκαν σήμερα Τρίτη οι μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων, στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Τα μαθήματα, που έδωσαν οι μαθητές ήταν οι Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, τα Δίκτυα υπολογιστών, η Ανατομία και οι Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Το zarpanews.gr βρέθηκε στο ΕΠΑΛ Ελευθερίου Βενιζέλου και συνομίλησε με τους μαθητές, οι οποίοι εξέφρασαν τις εντυπώσεις τους για τα θέματα που έπρεπε να αναπτύξουν.

Ο Γιώργος βρήκε εύκολα τα σημερινά θέματα, ιδιαίτερα για όποιον είχε προετοιμαστεί κατάλληλα. Χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή στη θεωρία αλλά και στις πράξεις. Ο ίδιος στοχεύει σε σχολή οικονομικών στην Κύπρο.

O Φάνης εξετάστηκε κι εκείνος στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας. Είναι αισιόδοξος με την απόδοσή του στη σημερινή εξέταση. Επιθυμεί να περάσει στο Οικονομικό τμήμα στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο.

Ο Δημήτρης βρήκε εύκολα τα θέματα στις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας, που έδινε σήμερα, ενώ είναι ικανοποιημένος και από τη συνολική του απόδοση. Στοχεύει να περάσει στο τμήμα Φυτικής Παραγωγής στο Ηράκλειο.

Η Μαρία βρήκε βατά τα θέματα, ωστόσο υπήρχαν λεπτομέρειες που έπρεπε να προσέξει κάποιος για να γράψει. Η ίδια στοχεύει να περάσει στο τμήμα φυσικοθεραπείας.

Ο Κωνσταντίνος εξετάστηκε στα δίκτυα υπολογιστών. Βρήκε τα θέματα βατά. Κάποιος που δεν είχε προετοιμαστεί κατάλληλα, θα μπορούσε να γράψει τα δύο τελευταία θέματα πιο εύκολα. Στοχεύει να περάσει στο Πανεπιστήμιο Κρήτης σε κάποιο τμήμα Πληροφορικής.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook