Χανιά | Τι λένε οι γιατροί για το εμβόλιο του κορονοϊού κατά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό ενώ ο πανδημία αναζωπυρώνεται | Photos + Video

χανιά-τι-λένε-οι-γιατροί-για-το-εμβόλι-1312037

Απόλυτα αφαλής και ενδεδειγμένος είναι ο εμβολιασμός απέναντι στον κορονοϊό κατά την περίοδο του θηλασμού και της εγκυμοσύνης, όπως διαβεβαίωσε ο γιατρός Στέφανος Ντουκάκης, επόπτης του ΕΟΔΥ στα Χανιά κατά την δράση υπέρ του μητρικού θηλασμού που διοργανώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων (ΕΔΩ).

Την ίδια ώρα, ο διοικητής του ιδρύματος, Γιώργος Μπέας, αναφέρθηκε στην εικόνα της πανδημίας στα Χανιά: «Βλέπουμε μια σταθερά ανοδική πορεία και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο» είπε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας βέβαια ότι «παρατηρείται σήμερα πολύ μεγάλη προσέλευση τόσο για την τρίτη δόση όσο κια για την πρώτη δόση» στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείο.

Για το θέμα του εμβολιασμού κατα τον θηλασμό, o επόπτης του ΕΟΔΥ στα Χανιά, Στέφανος Ντουκάκης, διαβεβαίωσε πως ο εμβολιασμός απέναντι στον κορωνοϊό είναι απόλυτα ασφαλής κατά την περίοδο του θηλασμού.

«Επίσης τα εμβόλια είναι απόλυτα ασφαλή κατά την κύηση. Η ασφάλεια των εμβολίων τόσο κατά την εγκυμοσύνη όσο και κατά τον θηλασμό, είναι δεδομένη» είπε χαρακτηριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook