Χανιά | Τι λέει ο Δήμαρχος Αποκορώνου για τα παράπονα για την καθαριότητα

Είμαστε υποχρεωμένοι να αναθεωρήσουμε και να δρομολογήσουμε με διαφορετικό τρόπο τη καθημερινότητά μας, σημειώνει ο δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, επισημαίνοντας πως «το προηγούμενο χρονικό διάστημα ήμασταν δέκτες εύλογων ερωτημάτων και παραπόνων που έχει να κάνει με τη καθαριότητα των χωριών μας»

Τονίζει μάλιστα πως, «αυτό έγινε συνειδητά, προκειμένου να εξοικονομήσουμε δαπάνες ωστε να έχουμε τη δυνατότητα να μπορέσουμε χωρίς να επιβαρύνουμε  κανένα ,να ελαφρύνουμε με αποφάσεις μας τους πληγέντες από τα μέτρα συμπολίτες μας»

Η ανακοίνωση του δημάρχου Αποκορώνου:

«Δήμαρχος Αποκορώνου: Η επόμενη μέρα της καραντίνας μας βρίσκει στην καθημερινότητα με διαφορετικούς ρυθμούς»

Η Χώρα μας, η υφήλιος ολόκληρη ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις! Η επόμενη μέρα θα μας βρει με διαφορετική κουλτούρα και σκέψη. Είμαστε υποχρεωμένοι να αναθεωρήσουμε και να δρομολογήσουμε με διαφορετικό τρόπο τη καθημερινότητά μας.! Ο Δήμος Αποκορώνου όπως και όλοι οι Δήμοι της Χώρας αναθεωρούμε προτεραιότητες, προκειμένου να σταθούμε όρθιοι, ώστε κατ’ επέκταση να κρατήσουμε και την κοινωνία ολόκληρη ζωντανή. Σε αυτή τη προσπάθειά μας,σας θέλουμε αρωγούς και συμπαραστάτες και όχι απέναντι αυτό δε βοηθάει. Επειδή το προηγούμενο χρονικό διάστημα ήμασταν δέκτες εύλογων ερωτημάτων και παραπόνων που έχει να κάνει με τη καθαριότητα των χωριών μας, σας ενημερώνω ότι αυτό έγινε συνειδητά, προκειμένου να εξοικονομήσουμε δαπάνες ωστε να έχουμε τη δυνατότητα να μπορέσουμε χωρίς να επιβαρύνουμε  κανένα ,να ελαφρύνουμε με αποφάσεις μας τους πληγέντες από τα μέτρα συμπολίτες μας. Πόσο δε μάλλον που ήμασταν σε καραντίνα και εκκλησίες, σχολεία κ.λ.π. δε λειτουργούσαν.

ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ-ΕΣ

Ο Δήμαρχος σας μαζί με τους συνεργάτες του αγωνιά όπως εσάς για το αύριο και να είστε βέβαιοι ότι συντεταγμένα και με γνώμονα την αγάπη μας και τη προσήλωσή μας στο ιερό καθήκον μας τούτες δύσκολες στιγμές θα πράξουμε το καλύτερο δυνατό για το τόπο μας,όπως εξάλλου κάνουμε τη τελευταία 5ετία. Ξεκινήσαμε λοιπόν το καθαρισμό των χωριών μας ,το άσπρισμα.κ.λ.π  ,προκειμένου με το τέλος της καραντίνας  να ξαναμπούμε στη κανονικότητα.

Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση!!

Δεν είναι ώρα για στείρες αντιπαραθέσεις.

Ξεκινήσαμε σας θέλουμε όλους δίπλα μας!!!

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ