Χανιά | Τι γίνεται στο Μαράθι; Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το νερό που έγινε πράσινο

χανιά-τι-γίνεται-στο-μαράθι-δείτε-βίν-1095271

Ανησυχία από κατοίκους και επισκέπτες στην παραλία στο Μαράθι Χανίων, αφού την Δευτέρα το απόγευμα τα νερά μυστηριωδώς έγιναν πράσινα σε ένα σημείο της παραλίας.

Όπως μαρτυρά άτομο που κάνει συχνά μπάνιο στην περιοχή, τον τελευταίο καιρό το φαινόμενο παρατηρείται ανά διαστήματα, με τα νερά να πρασινίζουν, ενώ, όπως ανέφερε, κατά καιρούς εμφανίζονται και αφροί στην επιφάνεια της θάλασσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr από το Λιμεναρχείο, σε επιτόπιο έλεγχο που έγινε σήμερα το πρωί δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο στη θάλασσα, αφού το νερό είχε το φυσιολογικό χρώμα του, με την προτροπή, εάν παρουσιαστούν ανάλογες εικόνες στο μέλλον, να υπάρξει επικοινωνία με τους αρμοδίους για να διαπιστωθεί η αιτία της αλλαγής του χρώματος.

zarpanews.gr

10 thoughts on “Χανιά | Τι γίνεται στο Μαράθι; Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το νερό που έγινε πράσινο

  1. Δεν βαριέστε …Σημασία έχει πως πρόλαβε όλο το καλοκαίρι η «αγία»οικογένεια των Βοργία της Ελλάδος να κάνει τα μπάνια της με εγγόνια και δισέγγονα (!)και Αρχηγό την Λουκρητία Βοργία (Ντορούκλα)!!

  2. η δευαχ και ο Στεργιάννης λέει οτι ειναι φυτοπλαγκτον. εγω τον πιστευω καθοπτι ο Στεργιαννης ειναι πανταχου παρων και τα παντα πληρών.
    Το παραμύθι παει συννεφο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook