Χανιά | Τι είναι αυτό στη φρέσκια άσφαλτο στον ΒΟΑΚ; | Photos

χανιά-τι-είναι-αυτό-στη-φρέσκια-άσφαλτ-1125176

Μα φυσικά είναι… ρωγμή. Γιατί στην Ελλάδα ζούμε, και η ασφαλτόστρωση είναι αυτή που είναι. Πρόκειται για το τμήμα του ΒΟΑΚ από την έξοδο Σταλού μέχρι τον κόμβο Πλατανιά.

Εκεί ο δρόμος δείχνει να υποχωρεί σε τουλάχιστον πέντε φρεάτια στο τμήμα αυτό, όπως επίσης και πριν την έξοδο του Ταυρωνίτη.

Η ασφαλτόστρωση είχε γίνει αφού από κάτω τοποθετήθηκε το καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος που θα συνδέσει Κρήτη και Πελοπόννησο.

Μπορεί να μη φαίνεται με την πρώτη ματιά, αλλά αν κάνει κανείς ζουμ στη φωτογραφία, είναι ξεκάθαρο ότι πράγματι, κοντά στα φρεάτια, ο δρόμος… βαθαίνει και είναι εμφανής και μια ρωγμή. Φαίνεται πολύ καλά στη φωτογραφία παρακάτω:

zarpanews.gr

4 thoughts on “Χανιά | Τι είναι αυτό στη φρέσκια άσφαλτο στον ΒΟΑΚ; | Photos

  1. Για ονομα του Θεου αυτη η ανευθυνοτητα πια ! Μηχανικοι δεν υπαρχουν σ’ αυτες τις εταιρειες ; Μηχανικους οι δημοι δεν εχουν Για να μην παραλαμβανουν τετοιες γελειοτητες που αποκαλουν Δημοσια εργα; Πρεπει εμεις, που απ’τα δικα μας λεφτα πληρωνονται ολα αυτα , να κινδυνεπυμε συνεχως εμεις και τα παοδια μας; ΑΝ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑραλαβει τετοιο εργο, εγω θα κινηθω δικαστικα εναντιων οών των εμλεκομενων . Ντροπη πια.

  2. Και μύνηση να κάνεις φίλε μου τι α βγεί ? θα παλεύεις 20 χρόνια μέχρι να έρθει ο κατηγορούμενος στο δικαστήριο για να μάθεις ότι είναι ……φιλιότσος της ……..γριάς από τη βίλα Κήρυκα που λέει ο λόγος και ο δικηγόρος σου θα σου έχει φαει και το τελευταίο λιόφυτο η αγροτεμάχιο που τυχόν έχεις. Στο εξωτερικό από ότι λένε έχουν καλύτερη μέθοδο, Μαζευτείτε καθημερινά 15 άτομα έξω από το δημαρχείο που ανήκει το μέρος αυτό, με πινακίδες μεγάλες οι μισές με φωτογραφίες να φαινωντε από τους περαστικούς οι κακοτεχνίες και οι άλλες μισές να γράφουν π.χ. ΕΞΩ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, η ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΧΡΕΙΟΙ, η. ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΦΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ, ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ ΚΛΠ και να είναι εκεί καθημερινά για 8 ώρες τα άτομα ! Το ζήτημα δεν είναι να ξυπνήσουμε, ο ζήτημα είναι ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, είναι ο μόνος ενδεικτικός και αναγκαίος τρόπος. Χρόνια πολλά σε ολους

  3. IIMOUN ERGOLABOS STO DEFTERO MEGALITERO KRATOS TOY KOSMOY STHN AMERIKH. EKANA DOULIES GIA TO KRATOS, GIA THN POLITIA. KAI GIA TA XORIA, ALA KAI GIA IDIOTES ERGOLABOUS. EKI DEN MPORIS NA KANEIS TIPOTA AN DEN EINE MPROSTA O ELEKTHS APO AUTON POY KANH TO ERGO. OLH H DOYLIA PREPEI NA GINH SINFONA ME TOUS KANONISMOYS KAI OTI LENE TA (SPEXS) TO BIBBLIO. AN DEN GINH ETSI O ERGOLABOS DEN PERNH OUTE ENA SENTS. AN DEN TO FTIAXI OPOS PREPEI. DISTIHOS EDO DINOUN TO ERGO STON ERGOLAVO KAI OUTE PATANE OI MHXANIKOI NA TO ELEXOUN. ENA PARADIGMA PRIN ENA MHNA PERNAGA APO KAPOU KAI ERIXNAN ASFALTO STON DROMO, XANAPERASA EXTHES KAI EIXE BGALH XORTARI PANO APO 10 PONTOUS. KAI TO APOLAMBANAN H KATSIKES, KALHTOUS OREXI..NA MHN PAEI KAI XAMENO. XA XA XA. DISTIXOS AUTA GUNONTE MONO STHN KAIMENH ELLADA.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook