Χανιά | «Θύμωσε» η θάλασσα στο Παλιό Λιμάνι – Εικόνες χάους από την κακοκαιρία

χανιά-θύμωσε-η-θάλασσα-στο-παλιό-λιμ-1340401

Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται οι κάτοικοι της παλιάς πόλης των Χανίων, οι καταστηματάρχες αλλά και όσοι περνούν από το παλιό λιμάνι, καθώς κάθε φορά που επικρατεί κακοκαιρία, η θάλασσα αγριεύει και ξεβράζει κάθε λογής σκουπίδια.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, από τα αγριεμένα κύματα, ξηλώθηκαν παγκάκια, πλάκες από το πλακόστρωτο ενώ έσπασε και μέρος από ιστιοφόρο σκάφος που ήταν δεμένο στο Παλιό Λιμάνι.

Σύμφωνα με όσα είπε στο zarpanews.gr, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Χανίων Μιχάλης Τσουπάκης, θα σταλούν συνεργεία στο παλιό λιμάνι για να προχωρήσουν στον απαραίτητο καθαρισμό της περιοχής.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Χανιά | «Θύμωσε» η θάλασσα στο Παλιό Λιμάνι – Εικόνες χάους από την κακοκαιρία

  1. Ωραία ιδέα το δέντρο και το κέντρο των εορτασμών να είναι το παλιό λιμάνι.

    Μπράβο δήμαρχε.αλλα όταν δεν είσαι από τα Χανιά για να ξερεις τι γίνεται στη λιμενικη ζώνη δεκεμβρη γεναρη και έχεις συνεργάτες για τα πανηγύρια, τι να κάνεις, αυτές τις αρλούμπες θα κανεις με λεφτά των δημοτών βέβαια.

  2. Έτσι είναι αμα δίνεις 30.000 ευρώ για ένα δεντράκι… Σε νοιάζει μόνο το φαίνεσθαι δε αυτό τον τόπο… Και φυσικά κανένα μακροπρόθεσμο και μεγάλο έργο… Σε κάθε κακοκαιρία σπάει το μισό λιμάνι και εμάς τα δεντράκια και τα καρουζέλ μας μάραναν

  3. Απ’ ότι φαίνεται τελικά,τα δελτία της ΕΜΥ γιά έκτακτα καιρικά φαινόμενα,ισχύουν γιά όλους ΕΚΤΟΣ τον Δήμο και το Δημ.Λιμεν.Ταμείο!
    Αυτοί-όπως πάντα-βρίσκονται σε βαθύ ύπνο…

  4. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΙΝΤΑ ΜΠΡΕ ΓΙΝΕΤΑΙ????? ΕΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΟ??????
    ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΝΤΑ ΠΑΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΌΓΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΝΤΕ ΦΥΣΑ ΒΟΡΙΑΣ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΞΕΡΙΖΩΝΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΣΙ ΠΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΚΟΣΤΡΟΤΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΠΟ?????
    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΗΓΕΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΟ ΣΤΟ ΚΟΛΟΜΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΣΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙΑ???????
    ΜΠΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ, ΣΤΗΝ ΧΑΝΙΟΛΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook