Χανιά | Θορυβημένη η Μητρόπολη μετά την αποκάλυψη για τους δύο ιερείς που φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό του 19χρονου

χανιά-θορυβημένη-η-μητρόπολη-μετά-την-1231527

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση πως δύο ιερείς, φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού του 19χρονου νεαρού με νοητική στέρηση. Ο Γιάννης, στην συμπληρωματική του κατάθεση ανέφερε πως δύο ακόμα άτομα, δύο ιερείς ασέλγησαν πάνω του.

Έχουν μάλιστα κληθεί να καταθέσουν στην Ασφάλεια Χανίων, ωστόσο ζήτησαν ολιγοήμερη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν (δείτε εδώ).

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, θορυβημένη είναι η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου. Με ανακοίνωσή της ανέφερε πως το περιστατικό αυτό δεν αφορά ιερείς της Μητροπόλεως.

Αναλυτικά:

«Επειδή το τελευταίο 24ωρο αναρτήθηκε σε πολλές ιστοσελίδες ως είδηση που έκανε λόγο για Ιερείς από τα Χανιά που οδηγήθηκαν στις εισαγγελικές αρχές και επειδή η Ιερά Μητρόπολη μας έγινε δέκτης πολλών ερωτημάτων, κάνουμε γνωστόν ότι το περιστατικό αυτό δεν αφορά ιερείς της Μητροπόλεως μας.

Η Ιερά Μητρόπολη μας καταδικάζει τέτοιες αξιόποινες πράξεις και επίσης από τις εισαγγελικές αρχές δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Σε περίπτωση που έχουμε κάποια καταγγελία σαφώς και θα προβούμε σε ανάλογες ενέργειες».

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Θορυβημένη η Μητρόπολη μετά την αποκάλυψη για τους δύο ιερείς που φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό του 19χρονου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook