Χανιά | Θλιβερές εικόνες! Πεταμένες σύριγγες στα πεζοδρόμια στην πλατεία Νέων Καταστημάτων

χανιά-θλιβερές-εικόνες-πεταμένες-σύρ-812280

Σε στέκι διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών έχει μετατραπεί η πλατεία των Νέων Καταστημάτων, με την κατάσταση, σύμφωνα με τους καταστηματάρχες της περιοχής, αλλά και τους περαστικούς να τείνει να μετατραπεί σε ανεξέλεγκτη.

Οι εικόνες με τις χρησιμοποιημένες σύριγγες πεταμένες στα πεζοδρόμια, όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες του zarpanews.gr καταγράφουν μια δυσάρεστη πραγματικότητα για μια πλατεία στο κέντρο της πόλης που ειδικά τις βραδινές ώρες και όχι μόνο, κοντεύει να μετατραπεί σε γκέτο.

Δεν είναι δε λίγες οι φορές που μέρα μεσημέρι, σημειώνονται στην πλατεία επεισόδια μεταξύ ατόμων που συχνάζουν στην πλατεία διαμορφώνοντας μια κατάσταση που σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ευχάριστη.

Μήπως οι αρμόδιες αρχές να λάβουν άμεσα κάποια μέτρα, πριν ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης των Χανίων, γκετοποιηθεί και μετατραπεί σε χώρο απλησίαστο και ντόπιους και επισκέπτες;

Zarpanews.gr

8 thoughts on “Χανιά | Θλιβερές εικόνες! Πεταμένες σύριγγες στα πεζοδρόμια στην πλατεία Νέων Καταστημάτων

  1. Εικόνα απόλυτης εγκατάλειψης και παρακμής σε όλο το κέντρο της πόλης..

    Η αστυνομία είναι πάντοτε άφαντη ενώ ο Δήμος ενδιαφέρεται μόνο για την είσπραξη δημοτικών τελών και πόρων δίχως να προσφέρει καμμία υπηρεσία αναβάθμισης ή απλώς συντήρησης των υποδομών της πόλης.

  2. Αφού όλοι αυτοί είναι πια «προστατευόμενο είδος» βορειοαφρικανοι εμποροι ναρκωτικών που και να τους πιάσουν μετά από λίγο πάλι κυκλοφορούν ελεύθεροι….
    Και αν τους αγγίξει κανείς είναι αμέσως «ρατσιστής»

  3. Για άλλη μια φορά, τα λέμε αλλά δεν ακούει
    κανείς, για τους άρχοντες!!!! τις οδού Κυδωνίας λέω, ας πάνε μια βόλτα από εκεί, να δούνε με τα μάτια τους τι γίνεται!!!
    Αλλά ξέχασα έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα με το πάρκινγκ στην πόλη μας. Σοβαρευτείτε λίγο κύριε Δήμαρχε και δώστε λύση στο πρόβλημα, η αστυνομία πλέον, δεν μπορεί να κάνει κάτι γι’αυτό το θέμα που όσο πάει και μεγαλώνει.
    Μέρα μεσημέρι στα παγκάκια κάνουν ενέσεις, λιποθυμούν, εσείς δεν το ξέρετε.

  4. γιατι αραγε η τοπικη ΕΛ.ΑΣ. αδιαφορει για τις αγοραπωλησιες που γινονται μερα μεσημερι σε κεντρικοτατη πλατεια των Χανιων? γιατι ναι, ευαισθησια προς αρρωστους ανθρωπους εχουμε αλλα καποιοι πωλουν δοσεις σε αυτους τους ανθρωπους.το αλισβερισι γινεται μπροστα στα ματια ολων.
    Η τοπικη διωξη τι λεει για ολα αυτα?Δεν καταλαβαινουν οτι εκτιθενται με αυτες τις φωτος?
    Μπραβο στο ζαρπα που εβγαλε στη δημοσιοτητα αυτο που χρονια ξερουμε.
    Ας κινητοποιηθει ο Αστυνομικος Διευθυντης ομως, να ελεγξει τους κατωτερους του για αυτη την κατασταση.
    ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΣΤΟΠΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
    ευχαριστω.

  5. συχνοτατα βρισκεται περιπολικο κοντα. το τι κανει ας μας το πουν οι αστυνομικοι διευθυνταδες μιας πολης με 2000 χρηστες.
    ολα αριστα οργανωμενα και ενα ταξει….
    παντως λογικα οταν σε ενα μερος που συχναζουν χρηστες αλλαζουν μπροστα στα ματια μας απο χερι σε χερι εικοσαρικα….
    αστυνομια υπαρχει στα χανια? και αναφερομαι σε αυτους που δινουν τις εντολες.

    ΞΕΦΤΙΛΑ!

  6. Οι ναρκομανείς είναι θύματα,αλλα πολύ επικινδυνοι καμμία φορα.Τα βαπορακια και κλεφτρονια που έχουν μαζευτεί στην 1866 και στην Αγορά, αυτούς πρέπει να μαζέψει κάποιος.
    Στις πλατείες αυτές, παιδιά περιμένουν το λεωφορείο….
    Δεν μπορεί μια εικοσαρια άτομα να κάνουν γκέτο το κέντρο των Χανίων.

  7. Ενταξει κοπελια το θεμα λυνεται με δραστικα μετρα….μαζεμα στους πρεζεμπορους και πελεκυς αλλά κ στους πρεζοχρηστες….καποτε δεν υπηρχε πρεζοχρηστης στο δρομο τώρα πως εμφανιζονται φαινομενα Αθηνας στα Χανια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook