Χανιά | Θλίψη στο Πολυτεχνείο και στην ομάδα του αδικοχαμένου Δημήτρη

χανιά-θλίψη-στο-πολυτεχνείο-και-στην-ο-1320585

Ανείπωτη θλίψη στα Χανιά για τον θάνατο του 25χρονου φοιτητή Δημήτρη Βόκα, που έχασε την ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης, δείτε ΕΔΩ

Το Πολυτεχνείο Κρήτης και η ομάδα του Αστέρας Χαλέπας, ανακοίνωσαν συλλυπητήρια μηνύματα εις μνήμη του αγαπητού Δημήτρη.

Για πολλοστή φορά μέσα στο τρέχον έτος, η Πολυτεχνική Κοινότητα θρηνεί για την αδόκητη απώλεια ενός ακόμη μέλους της, του Δημήτρη Βόκα, σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα επί του Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ). Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες ενός νέου ανθρώπου, που μόλις ξανοιγόταν στη ζωή, έσβησαν δυστυχώς στην ψυχρή, μαύρη άσφαλτο σήμερα τα ξημερώματα.

Ο Δημήτρης Βόκας, με καταγωγή από την περιοχή της Εορδαίας, ήταν Διπλωματούχος της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του και έλαβε το Δίπλωμα Μηχανικού μόλις πριν λίγους μήνες, τον Μάρτιο του 2021. Στη διπλωματική του εργασία με τίτλο «Σχεδιασμός και Ανάλυση Πτέρυγας» μελέτησε και ανέλυσε τα στάδια αλλαγής σχήματος πτέρυγας υπό εξωτερική φόρτιση και έλεγχο και αξιοποίησε τα στοιχεία αυτά για τον σχεδιασμό μιας έξυπνης πτέρυγας. Οι συμφοιτητές του μιλούν για ένα «εξαιρετικό παιδί με ήθος» που πάντα «στεκόταν δίπλα τους».

Παράλληλα, η αγάπη του για το ποδόσφαιρο έφερε τον Δημήτρη να αγωνίζεται ως βασικός παίκτης σε διάφορες τοπικές ομάδες. Με τον ξαφνικό και άδικο χαμό του «ορφάνεψε και το Χανιώτικο ποδόσφαιρο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι συμπαίκτες του στον Αστέρα Χαλέπας.

«Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας, τόσο άδικα ο δικός μας Δημήτρης. ο αδερφός, ο φίλος, ένα πραγματικό κόσμημα όχι μόνο για την ομάδα μας που υπηρέτησε τον τελευταίο 1-1/2 χρόνο, αλλά ορφάνεψε και το χανιώτικο ποδόσφαιρο για το ήθος και το σεβασμό που πάντα τον διέκρινε.

O Aστέρας Χαλέπας -θρηνεί-πονά για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του “Δημήτρη Βόκα” ποτέ δεν θα σε ξεχάσουμε!! να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Πολλά συλλυπητήρια στην οικογένεια του δικού μας “Δημήτρη Βόκα”.

Στεκόμαστε ως Ίδρυμα συγκλονισμένοι μπροστά στη νέα αυτή απώλεια για την ακαδημαϊκή μας οικογένεια και θρηνούμε μαζί με την οικογένεια, τους συγγενείς, τους οικείους και τους φίλους του Δημήτρη.

Ας είσαι αναπαυμένος, αγαπητέ Δημήτρη…

Ας εισακουστεί η φωνή σου και όλων των άλλων θυμάτων για ασφαλείς δρόμους…»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook