Χανιά | Θεοφάνεια: Δεν θα γίνει ο αγιασμός των υδάτων στο λιμάνι

χανιά-θεοφάνεια-δεν-θα-γίνει-ο-αγιασμ-976817

Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ρίψη του σταυρού στη θάλασσα, στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, λόγω της μεγάλης αύξησης κρουσμάτων κορονοϊού και της διάδοσης της μετάλλαξης όμικρον, «δέν θά πραγματοποιηθῇ ἡ ἐπίσημος μετάβασις εἰς τὸ παλαιὸν Λιμάνι τῶν Χανίων διά τήν κατάδυσιν εἰς τὴν θάλασσαν τοῦ Τιμίου Σταυροῦ.»

Υπενθυμίζεται ότι πέρσι οι αγιασμοί σε εξωτερικούς χώρους είχαν απαγορευτεί.

 zarpanews.gr

4 thoughts on “Χανιά | Θεοφάνεια: Δεν θα γίνει ο αγιασμός των υδάτων στο λιμάνι

  1. Το 2020 έριξαν τον Σταυρό στο ΚΑΜ,με φοβερή κακοκαιρία και 5-6 τολμηροί έπεσαν στην θάλασσα γιά να τον πιάσουν.Φέτος,πήραν εντολή οι Δεσποτάδες από τον…Μωυσή να απέχουν λόγω…Ομικρον!Θα πέσει φωτιά να κάψει τα γένια σας,μπαραμπάκοι!Φτού σας…

  2. Χανιώτες, Κρητικοί ξεσηκωθείτε ! Τώρα σας βρίζουν και τα θεία ! Έχετε παραγίνει καραγκιοζηδες ! Ακόμα και οι Γερμανοί σας λένε κότες που δεχωσασθε τέτοιους εξευτελισμούς από μια ομάδα ανθελλήνων καραγκιοζηδων που ήταν στα σκουπίδια πριν τους ψηφήσετε ! Μην έχετε αμφιβολία ! Η κυβέρνηση των σουργελων είναι συμπεριλαμβανομένου του σκουπιδιού μητσοτακη και της σαυρομουρης γλάστρας της Σακελάριου είναι στο 85 % κουμουνιστες, ναι καλά ακουσατε : κουμουνιστες που μισούν την Ελλάδα, τους Έλληνες, την Σημαία μας, τη θρησκεία μας, την ιστορία μας και την κουλτούρα μας ! Τα σβήνουν με τη βία και τις παράνομες ΚΥΑ που είναι και αντισυνταγματικές και φτυσιμο στο πρόσωπο μας ! Ελάτε να τους ανατρέψουμε ειρηνικά. Δεν χρειαζωμαστε παπάδες πιά, είναι πουλημένοι όλοι τους ! Ας πάρουμε ένα σταυρό, να ψάξουμε όλοι μαζί το εν Ιρδανη ας πετάξουμε το σταυρο και ας τελέσουμε τον αγιασμό χωρίς τους πουλημένους τράγους με τα ράσα. Αυτό ας γίνει η σπίθα που θα μας ξεσηκώσει. Δεν πρέπει να χαθεί άλλο δευτερόλεπτο. Ας γίνουν τα φωτεινά Θεοφάνεια η αρχή της καταστροφής τους για να ξανάρθει το φως στην πατρίδα μας ! Πάμε γερά, δεν φοβόμαστε κανενα πουστ. Η Ευρώπη είναι μαζί μας αλλά πρέπει και μεις να κάνουμε την αρχή, Ας τους τελειώσουμε ΤΩΡΑ !

  3. Οι ντόπιοι στα Χανια να μην γιορτάσουν το έθιμο. Ο αγαπητός δήμαρχος απαγορεύει την τέλεση της λειτουργίας στα Χανιά. Ουψ! Ας ριξουμε μια ματια στην Φλοριντα της Αμερικής, όπου σήμερα ο δήμαρχος Σημανδηρακης ελεύθερος γιορταζει την παραδοση των Θεοφανίων με τους προεδρους της πολης και τους πολίτες εκεί.
    Μάθε να νοιάζεσαι τον λαό σου λίγο. Ντροπή πια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook