Χανιά | Θεία Ιωάννας: «Γιατί άργησε τόσο να ενημερώσει ότι το παιδί εξαφανίστηκε;» – Ερωτήματα ζητούν απάντηση

χανιά-θεία-ιωάννας-γιατί-άργησε-τόσο-1228395

Ερωτήματα προς τις αρχές αλλά και προς τη μητέρα της 11χρονης Ιωάννας απευθύνει η θεία του νεκρού κοριτσιού, σε δηλώσεις της στο zarpanews.gr.  Η γυναίκα, η οποία μίλησε στην Ευτυχία Πενταράκη, αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων, γιατί οι αρχές ειδοποιήθηκαν την επόμενη μέρα για την εξαφάνιση του κοριτσιού και όχι αμέσως:

«Όλη η οικογένεια θρηνούμε. Ο πατέρας είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, είμαστε δίπλα του και θα είμαστε δίπλα του για όσο χρειαστεί. Το ερώτημα που έχουμε ως οικογένεια είναι, γιατί τόσο μεγάλη αργοπορία να ειδοποιηθεί η αστυνομία, αν όχι εμείς, για την εξαφάνιση της Ιωάννας, 14 ώρες μετά την ώρα που έφυγε;

Και για την αστυνομία έχουμε ερωτήματα, γιατί άφησαν τη μητέρα έτσι ενώ άργησε τόσο να ενημερώσει ότι η μικρή χάθηκε. Τι κυρώσεις έχει αυτή η μάνα ώστε να μην το κάνει και η επόμενη μητέρα;»

Η θεία της Ιωάννας έθεσε το ερώτημα αν υπάρχει κάποια υπηρεσία, η οποία να παρακολουθεί τα αδέλφια της Ιωάννας, τα οποία ζουν αυτή τη στιγμή με τη μητέρα της:

«Ποια υπηρεσία ενδιαφέρεται για τα άλλα δύο παιδιά που μένουν μαζί της; Ποιος έχει ενδιαφερθεί για το πού είναι και σε ποιες συνθήκες ζουν αυτά τα παιδιά; Δεν έχουμε εμείς την επιμέλεια και δεν έχουμε καμία επαφή με τα παιδιά, αλλά είναι άλλες δύο ψυχούλες, 7 και 9 χρονών.»

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Θεία Ιωάννας: «Γιατί άργησε τόσο να ενημερώσει ότι το παιδί εξαφανίστηκε;» – Ερωτήματα ζητούν απάντηση

  1. Aν δεν κανω λαθος , ο αδερφος σας , αυτος που παρηγορειτε τωρα, ηταν αυτος που βιαιοπραγουσε στην οικογενεια του. Η ουκρανη μανα απεμεινε , ενω ειχε υποστει και η ιδια βια, να μεγαλωνει 3 παιδια. Κι εσεις βγαινετε, σαν θεια, και λετε πως δεν ειχατε επαφη με τα παιδακια ; Και γιατ δεν ειχατε ; Και γιατι ψαχνετε δομη για αυτα τα παιδακια ; Κι αν η ατυχη μανα δεν ειχε σε ποιον να αφησει τα 2 μικροτερα για να ψαξει για το κοριτσακι ; Για να μην αναφερω και τη βιοπραγια σε βαρος της δασκαλας. Σεβομαστε ολοι το πενθος σας , αλλα, δεν μπορειτε να ριχνετε τις ευθυνες αποκλειστικα στη μητερα. Αυτο ειναι ντροπη σας. Και αντι να ψαχνετε δομες κοιταξτε πως μπορειτε να βοηθησετε εσεις.

  2. Το άτυχο και κακοποιημενο κοριτσάκι παραπονιοταν περισυ στους δασκάλους του ότι τρέμει την Παρασκευή γιατί τα περνει ο πατέρας τους και τα 3 στο σπίτι με τη γιαγιά και τα δέρνει ΌΛΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟ! Για ερευνήσετε το. Εδώ είναι οι δάσκαλοι του δισμοιρου παιδιού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook