Χανιά | Θα λειτουργήσει για 8η χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο στο “Τσατσαρωνάκειο”

Με στόχο την έμπρακτη στήριξη της μαθητιώσας νεολαίας της ευρύτερης περιοχής Δυτικά των Χανίων το Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοίνωσε για 8η χρονιά τη λειτουργία φροντιστηριακών τμημάτων για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

Εκ του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται ότι, στην προσπάθεια έμπρακτης στήριξης της μαθητιώσας νεολαίας της ευρύτερης περιοχής και των οικογενειών τους στον στίβο της γνώσης, της μάθησης και της παιδείας, θα λειτουργήσουν για όγδοη συνεχή χρονιά, Φροντιστηριακά Τμήματα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Όσοι μαθητές ενδιαφέρονται και πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στην γραμματεία του Τσατσαρωνάκειου. Τηλ. επικοινωνίας: 28220-24184 (καθημερινά από 14.00 μ.μ. έως 21.00 μ.μ., υπεύθυνος κ. Άρης Ξανθουδάκης) email: [email protected]

Τα φροντιστηριακά μαθήματα θα αρχίσουν το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Καλούνται επίσης και προσκαλούνται όσοι Εκπαιδευτικοί επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή όπως επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Τσατσαρωνάκειου. Οι επιτυχίες των προηγούμενων ετών εγγυώνται την ποιότητα του εγχειρήματος.

zarpanews.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ