Χανιά | Θα έχει Smart αλλά θα είναι σαν να έχει… μηχανάκι | Photo

χανιά-θα-έχει-smart-αλλά-θα-είναι-σαν-να-έχε-1081152

Είναι κοινή ομολογία οτι τα Smart «πάνε παντού», είναι ιδανικά για αυτοκίνητα πόλης λόγω των μικρών τους διαστάσεων κλπ.

Ωστόσο, πολλοί νιώθουν τόσο… μικροί μέσα στους δρόμους της πόλης που συμπεριφέρονται λες και έχουν μηχανάκι ή ποδήλατο, δοκιμάζοντας συχνά «ακροβατικά» με το αμάξι τους.

Χαρακτηριστική η φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του zarpanews.gr από την οδό Αποκορώνου εχθές το μεσημέρι, με τον οδηγό να έχει αφήσει το αμάξι κάθετα και το μισό πάνω στο πεζοδρόμιο.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Θα έχει Smart αλλά θα είναι σαν να έχει… μηχανάκι | Photo

  1. Να ήταν μόνο τα παρκαρίσματα…
    ιδού τι συνέβη σε μένα σήμερα το πρωί, όπως το έγραψα σε λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης:

    «Χανιά, σήμερα 6.35 το πρωί, ξεπάρκαρα το αυτοκίνητο για να πάω στο λιμάνι να παραλάβω τη φαμίλια. Με το που ξεμυτίζω από την πόρτα του γκαράζ, ένα αυτοκίνητο χρώματος πρασίνου, παλιό Opel ή μήπως FIAT, πέρασε κι _έξυσε_ το δεξί τμήμα του μπροστά προφυλακτήρα μου κοντά στο φτερό, τρέχοντας _με 80 χιλιόμετρα την ώρα ανάποδα σε μονόδρομο_ . Επαναλαμβάνω: με 80 ανάποδα σε μονόδρομο. Είμαι τυχερός που μοιράζομαι τη συναρπαστική αυτή ιστορία μαζί σας. (Λίγο πιο πάνω παραλίγο να τρακάρει με ένα φορτηγό, μου είπε ο πδηγος του φορτηγού λίγο μετά, καθως πέρασε και ένα κόκκινο στον επόμενο δρόμο). Ανάψτε ένα κεράκι για …να γλιτώσει κι ο επόμενος.
    Και κάποιος να πει στην τροχαία να αστυνομεύει το παλιό λιμάνι τα πρωινά, καθώς ασυνείδητοι μεθυσμένοι κάνουν ό,τι να’ναι.»

    1. Να… «αστυνομεύει»; Μπορείτε κύριε να μας πείτε τι εννοείτε; Στα Χανιά δεν μας την έχουν μάθει αυτή τη λέξη. Νομίζω πως μόνο στην Πλατεία Δικαστηρίων μπορεί να την εφαρμόζουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook