Χανιά | Τέσσερις αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου πήραν το εισιτήριο για την Πανελλήνια Πρόκριση Εθνικής Ομάδας Optimist και ILCA 4 για το 2022

χανιά-τέσσερις-αθλητές-του-ιστιοπλοϊ-1392423

Τέσσερις αθλητές του ΙΟΧανίων πήραν το εισιτήριο για την Πανελλήνια Πρόκριση Εθνικής Ομάδας Optimist και ILCA 4 για το 2022

Συγκεκριμένα 3 αθλητές στα Optimist και μια αθλήτρια στο ILCA 4 θα πάρουν μέρους στη Πανελλήνια Πρόκριση Εθνικής Ομάδας που θα πραγματοποιηθεί 22-26 Μαρτίου 2022 στη Αθήνα.

Οι ιστιοπλόοι του ΙΟΧανίων κέρδισαν το δικαίωμα συμμετοχής στην Προεθνική Ομάδα της Κατηγορίας των Optimist με τα τελικά αποτελέσματα στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα στην Πάρο είναι οι : Σινάνη Κωνσταντίνα, Νικολάου Άγγελος και Φυλλαδιτάκης Γιώργος .

Η Πανελλήνια Πρόκριση Εθνικής Ομάδας Optimist για το 2022 θα διεξαχθεί από το Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου, από 22 έως και 26 Μαρτίου 2022.

Από την πανελλήνια πρόκριση, θα προκύψει η Εθνική Ομάδα Optimist η οποία θα αποτελείται από δώδεκα (12) μέλη.

Οι πέντε (5) πρώτοι της κατάταξης θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Bodrum της Τουρκίας. Οι επόμενοι επτά (7) αθλητές/αθλήτριες στα αποτελέσματα της γενικής κατάταξης της πανελλήνιας πρόκρισης, εκ των οποίων οι τέσσερις (4) θα είναι του ιδίου φύλλου, θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Δανία.

Και στην Κατηγορία τον ILCA 4 η Φυλλαδιτάκη Μελίνα κλήθηκε στην Πανελλήνια Πρόκριση Εθνικής Ομάδας ILCA 4 για το 2022 θα διεξαχθεί από το Ναυταθλητικό Όμιλο Τζιτζιφιών Καλλιθέας, από τις 22 έως και τις 26 Μαρτίου 2022, με την συμμετοχή των καλύτερων ιστιοπλόων από όλη την Ελλάδα στην κατηγορία.

Η Εθνική Ομάδα ILCA 4 θα προκύψει από την πανελλήνια πρόκριση και θα αποτελείται από 20 μέλη, στα οποία θα περιλαμβάνονται τα δέκα πρώτα αγόρια και τα δέκα πρώτα κορίτσια των τελικών αποτελεσμάτων της πανελλήνιας πρόκρισης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook