Χανιά | Τablets και laptops προμηθεύτηκε ο Δήμος Κανδάνου – Σελίνου για τους μαθητές της περιοχής

Την Tρίτη 1η Δεκεμβρίου η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καντάνου-Σελίνου προχώρησε στην προμήθεια πενήντα (50) tablets και πέντε (5) laptops από ιδίους πόρους για την κάλυψη των αναγκών της εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Οι ηλεκτρονικές συσκευές   παραδόθηκαν  από την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κυρία Κωστούλα Λουράκη στους Διευθυντές των δημοτικών σχολείων του Δήμου  μας και στην συνέχεια οι διευθυντές των σχολείων θα τις διαθέσουν για προσωρινή χρήση σε μαθητές, με κοινωνικά και άλλα κριτήρια, βάση της υπ΄αριθμ. Φ.7/57620/Δ1/18-05-2020 εγκυκλίου «Οδηγίες για παράδοση/παραλαβή ηλεκτρονικών συσκευών στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης».

Κατά την παραλαβή οι γονείς θα συμπληρώνουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν διαθέτουν αντίστοιχο ηλεκτρονικό μέσω (Η/Υ, τάμπλετ ή λάπτοπ) για την παρακολούθηση των διαδικτυακών μαθημάτων, ενώ παράλληλα θα υπογράφουν με αριθμό ταυτότητας.

Κατά την τελετή παράδοσης των ηλεκτρονικών συσκευών η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κυρία Λουράκη, τόνισε ότι: «σε αυτή την δύσκολη για όλους μας συγκυρία πρέπει να σταθούμε δίπλα στα παιδιά και να στηρίξουμε με κάθε τρόπο την εκπαίδευσή τους. Εύχομαι να βγούμε πιο δυνατοί από αυτή την δοκιμασία και ενωμένοι.

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ