Χανιά | Τα σίδερα της… οργής – Παρατράβηξε το αστείο του γαϊδουρίστα με την «καβάτζα» για το πάρκινγκ | Photos

χανιά-τα-σίδερα-της-οργής-παρατράβ-981348

Δεν ιδρώνει το αυτί του Χανιώτη γαϊδουρίστα που προκειμένου να καβατζώσει μια μόνιμη θέση πάρκινγκ για το αυτοκίνητό του, έχει παρατήσει σίδερα σε δρόμο της πόλης.

Ο λόγος για τον τύπο στην οδό Βουλουδάκηδων, που όπως είχε δημοσιεύσει παλιότερα το zarpanews.gr (δείτε ΕΔΩ) έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των γειτόνων με το θράσος του, τη στιγμή που οι θέσεις πάρκινγκ στα Χανιά δεν είναι απλά είδος πολυτελείας, αλλά υπό… εξαφάνιση.

Κι αν κάποιοι αναρωτιούνται ακόμη αν έχει παρατήσει τα σίδερα στο δρόμο από θράσος η πονηριά, μετά από περίπου δύο εβδομάδες, που «συνεχίζει το βιολί» του, η απάντηση είναι πλέον εύκολη. Από καθαρή γαϊδουριά! Όπως μάλιστα καταγγέλλει οργισμένος αναγνώστης, το «ποτήρι της υπομονής έχει ξεχειλίσει» αφού, ο εν λόγω Χανιώτης, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες του zarpanews.gr, μετακινεί πρωί-βράδυ, σε καθημερινή βάση, τα σίδερα, ώστε να έχει μόνιμη θέση για το αυτοκίνητό του.

Καλό θα ήταν λοιπόν, έστω και μετά από περίπου 2-3 μήνες που σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα βρίσκονται εκεί τα σίδερα, να παρέμβει η Τροχαία ή κάποια άλλη αρμόδια αρχή, για να τελειώνει το… αστειάκι.

Να φάει το πρόστιμο που προβλέπεται από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) για «προσωρινή ή διαρκής κατάληψη τμήματος του οδοστρώματος με εγκαταστάσεις ή εμπόδια», μπας και δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους συμπολίτες μας που αναζητούν απεγνωσμένα θέση πάρκινγκ στο κέντρο, να σταθμεύσουν στο σημείο.

zarpanews.gr

7 thoughts on “Χανιά | Τα σίδερα της… οργής – Παρατράβηξε το αστείο του γαϊδουρίστα με την «καβάτζα» για το πάρκινγκ | Photos

  1. Εδώ μέσα το έχω ξαναγράψει πολλές φορές. Δεν ενδιαφέρει κανέναν αρμόδιο, ο καθένας δυστυχώς κάνει ότι θέλει.
    Νομίζετε ότι η τροχαία/Δήμος δεν διαβάζουν Ζάρπα ή δεν βλέπουν τα χάλια καθημερινά σε μια βόλτα τους; Απλά μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, ο μισθός πέφτει. Πλήρωνε κορόιδο φορολογούμενε και απόλαυσε την ασυδοσία του κάθε χωριάτη.

    1. Οι δημόσιοι υπάλληλοι (κατά πλειοψηφία και όχι οι εξαιρέσεις που θα έπρεπε να είναι ο αυτονόητος κανόνας) και οι κρατικοδίαιτοι πελατειακοί στυλοβάτες τους, είναι η καταστροφή της χώρας και όποιος βιαστεί να διαφωνήσει μαζί μου εξυβρίζοντας με κατά τα γνωστά πρότυπα/επίπεδο, ας ρίξει μια ματιά γύρω του ή στον καθρέπτη του (αν διαθέτει).

  2. Αυτο λεγεται ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΞΑΤΑΛΗΨΗ ΟΔΟΣΤΡΟΜΑΤΟΣ. Υπευθυνος γι αυτο το χαλι ειναι ο ΔΗΜΟΣ, οποιος δεν τα μαζευει και δεν κοβρι και προστιμα γι αυτα . Μη μου πειτε πως δεν υπαρχουν γειτονοι πιυ να κααγγειλουν με mail και 1 φωτογραφιουλα ΠΟΙΟΣ θετει ζωες σε κινδυνο. Αυτο να κανουν ολοι και μετα ο ΔΗΜΟΣ απο τη στιγμη που εχει ενγμερωθει μπορει να κανει ακομα ξαι μηνυσεις. Αλλα ας ξεκινησει καποιος να κανει κατι.

  3. Ο διοικητής της Τροχαίας Χανίων θα έπρεπε να ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της πόλης. Απορώ πραγματικά με τι ασχολούνται καθημερινά οι αστυνομικοί της τροχαίας στα Χανιά. Σε όλο το κέντρο διπλοπαρκαρισμένα, αυθαίρετη κατάληψη οδοστρώματος (όπως τη συγκεκριμένη στη Βολουδάκηδων) κλπ αλλά και κυκλοφοριακό χάος, με την τροχαία ΠΑΝΤΑ εξαφανισμένη!

  4. Για τα σαράβαλα μηχανάκια (πολλά εκ των οποίων δεν έχουν ούτε καν πινακίδες κυκλοφορίας), που έχουν κάποιοι καταστηματάρχες μόνο και μόνο για να κρατάνε τα πάρκινγκ πέριξ των καταστημάτων τους στο κέντρο της πόλης, θα ενδιαφερθούν κάποτε οι αρμόδιες υπηρεσίες;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook