Χανιά | Τα ρίχνει στο… Πρωτόκολλο ο Ροκάκης για τον Σώρρα

χανιά-τα-ρίχνει-στο-πρωτόκολλο-ο-ροκ-715705

 

Εξηγήσεις για την αποστολή πρόσκλησης σε εκδήλωση του Σώρρα προς τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων δίνει η διεύθυνση με απάντηση που απέστειλε για το σχετικό δημοσίευμα του zarpanews.gr (ΕΔΩ: Ποια η σχέση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Χανίων με τον υπόδικο Αρτέμη Σώρρα; Δείτε τα έγγραφα)

Σύμφωνα με την απάντηση, η αποστολή έγινε «κατά πάγια τακτική» και χωρίς να ενημερωθεί η διοίκηση.

Αναλυτικά η απάντηση που υπογραφεί ο διευθυντής και όχι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων:

«Το Επιμελητήριο Χανίων αναφερόμενο σε δημοσίευμα ηλεκτρονικού μηνύματος που απεστάλη από την υπηρεσία του και κοινοποιεί πρόσκληση σε εκδήλωση του αυτοαποκαλούμενου πολιτικού φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΝΙΩΝ» προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου ανακοινώνει τα εξής:

1. Οι προσκλήσεις προς τα μέλη του Δ.Σ. παραδόθηκαν στο Πρωτόκολλο του Επιμελητηρίου με την αρ. πρωτ. 625/12-11-2018 επιστολή του φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΝΙΩΝ», την οποία και σας κοινοποιούμε .

2. Κατά πάγια τακτική η υπηρεσία ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. χωρίς να ενημερωθεί η Διοίκηση και να αξιολογηθεί η ενέργεια αυτή.

Ως εκ τούτου δεν υπήρχε ούτε υπάρχει καμία πρόθεση για εμπλοκή του Επιμελητηρίου σε θέματα που άπτονται πολιτικών φορέων ή κομμάτων.»

Από την πλευρά μας, δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε ότι έτσι έγιναν τα πράγματα.

Δεν θα έπρεπε όμως η διοίκηση να είναι πιο προσεκτική στο τι «φεύγει» από το Πρωτόκολλο; Δηλαδή μπορεί ο καθένας να αφήνει υλικό στο Πρωτόκολλο του Επιμελητηρίου και να… ενημερώνονται τα μέλη του ΔΣ, θεωρώντας προφανώς ότι ο φορέας τους έχει κάποια εμπλοκή στο θέμα;

Και ποια ακριβώς είναι η «πάγια τακτική»; Να στέλνονται προσκλήσεις για εκδηλώσεις με υπόδικους και καταδικασμένους επικεφαλής σαν να είναι χοροεσπερίδες πολιτιστικών συλλόγων; Ή μήπως έχει η «Ελλήνων Συνέλευσις» καμία σχέση με τα Χανιά και δη με το Επιμελητήριο Χανίων;

Εξάλλου και ο ίδιος ο πρόεδρος όπως και όλα τα μέλη του ΔΣ που είναι και η διοίκηση, λαμβάνοντας το email θα έπρεπε να έχουν αντιδράσει. Εκτός εάν ο πρόεδρος… δεν τα λαμβάνει ή δεν τα διαβάζει.

Θα συστήναμε λοιπόν, στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο να περνά πιο συχνά από το Επιμελητήριο, αν όντως θέλει να ασκεί διοίκηση. Ίσως έτσι να αποκτήσει και γνώση για τις «ενέργειες» του φορέα.

zarpanews.gr

5 thoughts on “Χανιά | Τα ρίχνει στο… Πρωτόκολλο ο Ροκάκης για τον Σώρρα

  1. Αν θέλετε να λέγεστε δημοσιογράφοι θα πρέπει να είστε και αντικειμενικοί λέγοντας τα πράγματα με τ’ ονομα τους..

    Δηλαδή,
    πρώτον, για να λες κάποιον υπόδικο θα πρέπει να το τεκμηριώνεις.
    Για ποια δίκη λοιπόν μιλάτε;;
    Μήπως πρέπει να κάνετε καλύτερο ρεπορτάζ και να δείξετε το κατηγορητήριο;;; την δίκη που έχουν ορίσει μήπως;;

    Δεύτερον, λες πως είναι υποτιθέμενος πολιτικός φορέας…
    Οπότε δεν υπολογίζετε τον άρειο πάγο που υπέγραψε την ιδρυτική διακήρυξη, τις προγραμματικές αλλά και την τροποποίηση του καταστατικού με εκλεγμένους πλέον, πρόεδρο και εννεαμελές συμβούλιο…

    Κάντε την επανόρθωση σας γιατί το να ψεύδεστε χωρίς στοιχεία είναι ποινικό αδίκημα.

  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ/ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ

    Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ Ή ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΜΕ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 .
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ «ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕΝΑ) ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Ή ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΛΕΣ ΟΙ «ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ» ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ, ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
    ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  3. Πώς γίνεται 2018 άνθρωποι ανω των 8 ετών να πιστεύουν σε Σώρρας και δισεκατομμύρια; Δηλαδή καμιά φορά είναι να απορεις για το «που πάμε» ;

  4. Σοβαρός πολιτικός φορέας κύριοι δε σχολιάζει με σχόλια κάτω από τα σάιτ. Επίσης όλη η Ελλάδα γελάει με τον κύριο Σώρρα τώρα φαίνεται το iq και η παιδεία σας είναι ελάχιστη για να ανοίξετε τα μάτια σας.

  5. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΑ ΡΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ IQ TI ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ 600 ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ? ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ. Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΑ ΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΚΥΕΙΣ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook