Χανιά | Τα λύματα επιμένουν στην οδό Σήφακα – Αύριο ξεκινούν πρόχειρες ενέργειες λόγω εποχής

χανιά-τα-λύματα-επιμένουν-στην-οδό-σήφ-1262944

Η ενοχλητική μυρωδιά και το άσχημο θέαμα επιμένουν στην οδό Σήφακα, για παραπάνω από ένα μήνα (δείτε ΕΔΩ). Κάτοικοι και περαστικοί συνεχίζουν να διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στη περιοχή όλο αυτό το διάστημα. Μπορεί το βυτίο να περνά κάθε μέρα για επιδερμικό πλύσιμο, την επόμενη μέρα όμως… τα ίδια!

Σύμφωνα με την πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ, Χρυσούλα Χατζηδάκη, το πρόβλημα οφείλεται σε εργασίες για αντικατάσταση δικτύου που είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα.

«Έχουμε γνώση του θέματος. Άμεσα συνεργεία της ΔΕΥΑΧ θα ξεκινήσουν ενέργειες για την επίλυσή του».

Δυστυχώς, η αυξημένη κίνηση στο σημείο δεν θα επιτρέψει την οριστική λύση του προβλήματος, όμως η ΔΕΥΑΧ θα ξεκινήσει αύριο κι’ όλας με τις εξής ενέργειες:

  • Τοποθέτηση πρόχειρου τσιμέντου ταχείας πήξης σε ένα μικρό σημείο για την διαρροή
  • Τοποθέτηση φρεατίου για να οδηγούνται τα λύματα κάτω από την καμάρα

Η οριστική λύση, σύμφωνα με την κ. Χατζηδάκη, θα δοθεί μία λύση μακροπρόθεσμα, χρειάζεται όμως να περάσει ένα χρονικό διάστημα -τουλάχιστον 20 ημερών- καθώς πρόκειται για ένα πολυσύχναστο σημείο.

zarpanews.gr

8 thoughts on “Χανιά | Τα λύματα επιμένουν στην οδό Σήφακα – Αύριο ξεκινούν πρόχειρες ενέργειες λόγω εποχής

  1. ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΕΥΑΧ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΚΥΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ.ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΑΣ ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2021.
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ.

  2. Μπόχα και δυσωδία υπάρχει σε πολλά σημεία της πόλης από τους υπονομους.
    Σε συνδυασμό με τη ζέστη έχει κάνει την κατάσταση ανυπόφορη.
    Η πρόεδρος όλο δηλωσεις κανει αλλά βελτίωση σε κάτι δε βλέπουμε.

  3. Χανια μου όμορφη πολη μου πως σε κανταντησαν ετσι;!! Λιμάνι της καρδιας μου μια απ τα ιδια!Μια πολη που έγινε απεραντος σκουπιδοτοπος παντου βοθριλα κατρουλιλα ακαθαρσιες και ειδικά η παλιά πόλη μαζεύοντας ολη την νυχτερινή ζωή των χανιων σε αυτη!Πεζοδρόμια παντού βρωμιες σκυλιων απ τους δήθεν ζωοφιλους που κοιτούν να μη τους βλέπει κανεις για να μη μαζεψουν τις ακαθαρσιες!Τα μαγαζιά να αφήνουν στη παλιά πόλη τα μπουκάλια τα λαδια τα αποφαγια στα καλαθακια των περαστικων και αυτα να σκορπιζουν στο δρομο!Τι; Θέλουμε ποιοτικό τουρισμό;! Καληνύχτα μας!!!!!!

  4. Οι καταατηματαρχες περιμενουν τουρισμό αλλά τα τηγανολαδα και τα αποφαγια τα αφηνουν στα καλαθακια των περαστικων και το πρωι ειναι σκορπισμενα και χυμενα στο δρόμο. Γιατι δε βαζουν ενα καδο να τα βαζουν εκει διπλα στο μαγαζι τους; Αλλα τι μας νοιάζει μορε στην πορτα μας να μην ειναι σε βαριέσαι!Οσο για τα λυματα στη Σήφακα το χειμώνα στην καραντίνα γιατι δεμ εγινε τι εργο αυτο;Στο ηδη απαρχαιωμενο δικτυο προστεθηκαν ξενοδοχεία ταβερνες καφε κάποια στιγμη θα γινοταν αυτο!

  5. Έχω ξαναρωτησει και κανενας δεν το ψαχνει. Ειναι ανταποδοτικοί οι μισθοί των υψηλοβαθμων της ΔΕΥΑΧ? Οι απλοι εργαζομενοι τρεχουν το βλεπουμε και σε δουλεια δυσκολη. Αλλα η Χατζηδακη εκλεχθηκε απο εμας και μεσω Δαμιανακη και παραταξιακων συμμαχιων και συσχετισμων βρεθηκε Προεδρος με σημαντικη αποζημιωση μαλιστα.
    Τι πτυχιο εχει η Χατζηδακη δηλαδη ειναι σχετικό με το αντικειμενο η εντελως ασχετο?Διοτι αν ειναι ανετελως ασχετο μηπως εκει οφειλονται τα τοσα προβληματα?
    Ποσα ξοδευει η επιχειρηση για κονδυλια προβολης και με αποφαση ποιου? Μην ξεχναμε οτι ειναι μια μονοπωλιακη επιχειρηση τι αναγκη εχει τοση διαφημιση στα ΜΜΕ?Να μην προκαλούμε τον κόσμο κα ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ.

  6. ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΚΛΠ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΤΩΝ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ.

  7. Πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω από το να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να χαρατσώνεις κάθε μήνα τους ταλαίπωρους δημότες με υπέρογκα τέλη ύδρευσης, αποχέτευσης κλπ. Θα πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Αυτή η κατάσταση μέσα στην παλιά πόλη είναι απαράδεκτη και τριτοκοσμική.

  8. ΒΡΩΜΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΝΟΜΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ.
    ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕ.
    ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ.
    ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ Η ΠΟΛΗ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΗ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook