Χανιά | Τα κατάφερε ο μικρός Παναγιώτης – Κέρδισε την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του | Photo + Video

χανιά-τα-κατάφερε-ο-μικρός-παναγιώτης-952014

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δύσκολη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κλινική του Άγιου Λουκά, στη Θεσσαλονίκη ο 10χρονος Παναγιώτης, που μετά το πολύωρο χειρουργείο, είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Το Χανιωτάκι, που έπασχε από μια σπάνια πάθηση, η οποία του προκαλούσε επανειλημμένες επιληψίες κάθε λεπτό της ώρας (δείτε ΕΔΩ), πέρασε στις 07.00 το πρωί την πόρτα του χειρουργείου αποφασισμένο να κερδίσει ξανά τη ζωή του.

Και μετά από περίπου 10 ώρες, τα κατάφερε, προκαλώντας δάκρυα συγκίνησης, όχι μόνο στους δικούς τους, αλλά σε όλους όσους στήριξαν την προσπάθειά του και πίστεψαν πως θα βγει νικητής από αυτή τη μάχη.

Μία μάχη που από την πρώτη στιγμή η μητέρα του μικρού ήρωα, όπως έγραψε και σε σχετική ανάρτηση στο Facebook, πίστευε ακράδαντα πως θα την κερδίσει και για αυτό με το πέρας της επέμβασης, ξέσπασε δικαιολογημένα σε δάκρυα χαράς.

«Γιε μου καμάρι μου ψυχή μου ζωή μου μαχητή μου έφτασε η ώρα να δώσεις την μεγαλύτερη σου μάχη για να ζήσεις ένα καλύτερο αύριο όπως σου αξίζει τίποτα δεν σου χαρίστηκε παλεύεις από την πρώτη ανάσα σου που πήρες σε αυτό το κόσμο έχεις μάθει να κερδίζεις….. λοιπόν ξέρω ότι θα τα καταφέρεις ξέρω ότι είσαι δυνατός δεν μασάς με τη δύναμη του Θεού θα βγεις και πάλι νικητής…. είμαι εδώ στο πλάι σου και θα είμαι μέχρι τη τελευταία μου πνοή δείξε γιε μου για άλλη μια φορά τη σημαίνει παλεύω για τη ζωή μου και κερδίζω …..καλή επιτυχία ξέρω την έχεις όπως και τις ευχές Θεού και ανθρώπων……πάμε γερά μαχητή μου».

 

zarpanews.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook