Χανιά | Σύσκεψη με πρωτοβουλία της Αντιπεριφέρειας για το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Αποκορώνου

Σύσκεψη με την συμμετοχή της δημοτικής αρχής και με τους επικεφαλής των παρατάξεων, προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Δήμου Αποκορώνου, προτίθεται να συγκαλέσει ο , ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής.

Σε σχετική ανακοίνωση της Αντιπεριφερειας Χανίων, αναφέρονται τα παρακάτω:

«Σχετικά με το ζήτημα του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Δήμου Αποκορώνου και το πλήθος ανακοινώσεων και δημοσιευμάτων γύρω από αυτό, με τελευταίο την ανακοίνωση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής ενημερώνει πως προτίθεται να συγκαλέσει σύσκεψη με την συμμετοχή της δημοτικής αρχής με τους επικεφαλής των παρατάξεων.  Η σύσκεψη για το θέμα θα είχε συγκληθεί πολύ πριν την συνάντηση της περασμένης Πέμπτης στην οποία αναφέρονται οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δήμου στην ανακοίνωσή τους, αλλά δυστυχώς καθυστέρησε λόγω ανωτέρας βίας και συγκεκριμένα λόγω ασθένειας του κ. Δημάρχου και την αποχή από τα καθήκοντά του για μεγάλο διάστημα.

Στην σύσκεψη αυτή, αφού ξεκαθαρίσουν οι αρμοδιότητες και οι υποχρεώσεις Δήμου και Περιφέρειας για το συγκεκριμένο έργο, θα επιχειρηθεί να εξευρεθεί λύση στο αδιέξοδο που έχει οδηγηθεί ο δήμος με το ζήτημα αυτό. Στην σύσκεψη αυτή θα κληθούν όλοι να προσέλθουν με πνεύμα συνεννόησης, προκειμένου να εξευρεθεί η βέλτιστη λύση για τον Δήμο Αποκορώνου και τους κατοίκους του.

Επί τη ευκαιρία, καλό είναι να γνωρίζουν όλοι, ότι η Περιφέρεια Κρήτης δεν λειτουργεί ούτε με συγκεκαλυμένες απειλές, ούτε υπό τον φόβο του πολιτικού κόστους, όταν πρόκειται για ζητήματα νομιμότητας και βελτίωσης της ζωής των πολιτών.»

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ