Χανιά | Σύσκεψη για τα νερά στον δήμο Αποκορώνου

Την προηγούμενη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ο.Α.Κ. Α.Ε. σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αποκορώνου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ.  Α.Ε., οι Διευθυντές Διαχείρισης και Υδραυλικών καθώς και Μηχανικοί των δύο πλευρών, ενόψει της προγραμματισμένης ευρείας σύσκεψης υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, σχετικής με αίτημα του ΤΟΕΒ Δυτικού Αποκόρωνα, περί ακαταλληλόλητας του νερού άρδευσης στην περιοχή του, που θα πραγματοποιηθεί στην Αντιπεριφέρεια Χανίων τη Δευτέρα 12-08-2019.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τρόποι και μέθοδοι για τη βελτίωση της αντλησιμότητας και της ποιότητας των αδειοδοτημένων απολήψιμων υδατικών πόρων, περιοχής Δυτικού Αποκόρωνα, σύμφωνα πάντα με τις περιβαλλοντικές δεσμεύσεις που απορρέουν από τις παραπάνω αδειοδοτήσεις.

Zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πρέπει να δοθει λυση σε αυτό το μειζον πρόβλημα της χρησης του νερου στον Αποκορωνα καθως σε πολλες περιοχες το ποτισμα γινεται με υφαλμυρο νερο….που λειτουργεί ανασταλτικα για την αναπτυξη των καλλιεργειων κ ιδιαιτερα της ελιας….κ ισως είναι αναγκη να υπάρξει ελεγχος κ του νερου των ποταμων Αλμυρου Κοιλιαρη Περαστικου…..το ΜΑΙΧ θα μπορουσε να δωσει λυσεις….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ