Χανιά | Συντυχάκης και υποψήφιοι δήμαρχοι συνάντησαν τον Βουλγαράκη

χανιά-συντυχάκης-και-υποψήφιοι-δήμαρ-799838

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφερειακή Ενότητα των Χανίων, τέθηκαν στην συνάντηση που είχαν στην Αντιπεριφέρεια Χανίων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης με την Λαϊκή Συσπείρωση και Βουλευτής του ΚΚΕ κ. Μανώλης Συντυχάκης και υποψήφιοι δήμαρχοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στα Χανιά με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Απόστολο Βουλγαράκη.

Ζητήματα που τέθηκαν από τον κ. Συντυχάκη μεταξύ άλλων τα οποία χαρακτηρίστηκαν σημαντικά, ήταν της αντιπλημμυρικής θωράκισης, της ύδρευσης και της άρδευσης, καθώς και το θέμα του ΒΟΑΚ.

Ο κ. Συντυχάκης είπε, αποδίδοντας ευθύνες και στην σημερινή περιφερειακή διοίκηση, πως σε ότι αφορά τον Βόρειο Οδικό Άξονα «είμαστε κάθετα αντίθετοι και ως προς την κατασκευή του και ως προς την διαχείριση του να είναι ευθύνη των ιδιωτών και πρέπει να γίνει με αποκλειστική του κράτους, με κρατική χρηματοδότηση, χωρίς δανεισμούς και χωρίς σύμβαση παραχώρησης στους ιδιώτες, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό πως θα αποδοθεί στο λαό της Κρήτης χωρίς διόδια.»

Τόνισε δε πως δεν έχει ξεκαθαριστεί από τον νυν Περιφερειάρχη, ο τρόπος με τον οποίο ο ίδιος ο κ. Αρναουτάκης επιθυμεί την κατασκευή του ΒΟΑΚ.

Αναφέρθηκε επίσης και στην παρουσία της Αμερικανονατοικης βάσης στη Σούδας, σημειώνοντας πως βάζει την Κρήτη στο επίκεντρο της σφοδρών συγκρούσεων και ανταγωνισμών των μεγάλων δυνάμεων.

Από την πλευρά του ο κ. Βουλγαράκης είπε πως «έθεσα τα θέματα που κατά τη γνώμη μου το νομό», σημειώνοντας παράλληλα πως ο κ. Συντυχάκης που θα είναι στο κοινοβούλιο μέχρι τις εκλογές θα μπορεί καθώς τα γνωρίζει να προωθήσει τα  τοπικά ζητήματα.

Στα θέματα που απασχολούν τους δήμους στους οποίους θα είναι υποψήφιοι αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους και οι υποψήφιοι δήμαρχοι, Χανίων κ. Νίκος Βουρλάκης, που αναφέρθηκε στα προβλήματα της αντισεισμικής θωράκισης και στα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα, Πλατανιά κ. Δημήτρης Ανθούσης που έκανε λόγο μεταξύ άλλων για την αναγκαιότητα της αξιοποίησης του υδάτινου δυναμικού και της στήριξης της μικρομεσαίας αγροτιάς, και τέλος Αποκόρωνα κ. Νικήτας Μελισσάκης που τόνισε την αναγκαιότητα παρεμβάσεων στον ΒΟΑΚ.

zarpanews.gr

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook