Χανιά | Συνεδριάζει η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου Κρήτης – Ανάμεσα στα θέματα και τα κτίρια στο λόφο Καστέλι

χανιά-συνεδριάζει-η-σύγκλητος-του-πολ-953003

Συνεδριάζει σήμερα από τις 14:00 το μεσημέρι διαδικτυακά η σύγκλητος του Πολυτεχνείου Κρήτης για μια σειρά θεμάτων μεταξύ των οποίων και τα κτίρια στο λόφο Καστέλι. Στην συνεδρίαση πέρα από τα μέλη της συγκλήτου θα παρευρεθεί και ένας από τους φοιτητές ο κ. Χαράλαμπος Αποστόλου.

Σύμφωνα με την γραμματεία της συγκλήτου η πρόσκληση για την σύγκλητο δημοσιεύτηκε χθες το απόγευμα στις 5.

Φοιτητές, συλλογικότητες και πολίτες Χανίων κατηγόρησαν το Πολυτεχνείο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εν κρυπτώ συνεδρίαση, όπως βλέπετε και στο δημοσίευμα παρακάτω.

Η γραμματεία της συγκλήτου από την πλευρά της, απέρριψε αυτούς τους χαρακτηρισμούς στο zarpanews.gr δηλώνοντας ότι η σύγκλητος ανακοινώνεται κάθε φορά στο φόρουμ όπου μπορούν να το δουν τα μέλη της. Αντίστοιχα η γραμματεία ενημέρωσε ότι θα βγει ανακοίνωση μετά τη λήξη της συνεδρίασης για όσα ειπώθηκαν.

Στο αίτημα του zarpanews.gr σήμερα το μεσημέρι για χορήγηση ενός συνδέσμου ώστε να παρακολουθήσει η δημοσιογραφική ομάδα την συνεδρίαση διαδικτυακά, η γραμματεία απάντησε ότι θα έπρεπε να έχει υποβληθεί σχετικό αίτημα.

Όταν το zarpanews.gr ρώτησε πως θα μπορούσε να γνωρίζει για την συνεδρίαση για να υποβάλλει αίτημα εφόσον ανακοινώνεται σε φόρουμ που συμμετέχουν τα μέλη, η γραμματεία απάντησε ότι σε περίπτωση που δεν επιστραφεί  η κλήση να θεωρήσουμε την απάντηση για παρακολούθηση της συνεδρίασης αρνητική. Η κλήση δεν επεστράφη.

Ακόμη η γραμματεία της συγκλήτου υπογράμμισε ότι η συμμετοχή του αντιπροσώπου των φοιτητών γίνεται στο πλαίσιο της διαλλακτικότητας της διοίκησης και καταδεικνύει την διάθεση τους να ακούσουν την άποψη των φοιτητών, καθώς δεν πρόκειται για εκλεγμένο εκπρόσωπο.

Δείτε τις αντιδράσεις:

ΕΠΕΙΓΟΝ!Όλοι τώρα στο Πολυτεχνείο ΚρήτηςΜόλις πληροφορηθήκαμε πως σε λίγα λεπτά (14:00) αποφασίστηκε (εν κρυπτώ την…

Gepostet von Αυτοοργανωμένοι Δημόσιοι Χώροι am Dienstag, 15. September 2020

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook