Χανιά | Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι αγρότες – Πότε θα κάνουν αποκλεισμό στην εθνική

χανιά-συνεχίζουν-τον-αγώνα-τους-οι-αγρ-807702
φωτό αρχείου

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια οι αγρότες, συμπληρώνοντας μία εβδομάδα στο σημείο και συνεχίζοντας τις πιέσεις, σήμερα με νέο κλείσιμο του δρόμου.

Αυτό θα γίνει σήμερα Τρίτη, το απόγευμα, από τις 16:00 ως τις 18:00, με ολιγόλεπτους αποκλεισμούς της εθνικής οδού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας έχουμε στήσει μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια. Παλεύουμε ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και τις βαριές επιπτώσεις από την ΚΑΠ της ΕΕ, για την ικανοποίηση ενός συγκεκριμένου πλαισίου αιτημάτων – διεκδικήσεων που αφορούν στην ίδια την επιβίωση μας.

Την Κυριακή 3 Φλεβάρη, συνεδρίασε η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, στη Νίκαια της Λάρισας, στην οποία παρευρέθηκε ο Μανούσος Σταυριανουδάκης πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Χανίων. Στη σύσκεψη αποφασίστηκε

ομόφωνα η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Συνεδρίασε την Δευτέρα 4 Φλεβάρη, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΣΝΧ στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια και αφού ενέκρινε τις αποφάσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, αποφάσισε την αγωνιστική κλιμάκωση του αγώνα με καθημερινούς

ολιγόλεπτους αποκλεισμούς της Εθνικής Οδού, από τις 4μμ έως τις 6μμ.

Συνεχίζουμε τον αγώνα και καλούμε όλους τους συναδέλφους αγροτοκτηνοτρόφους να ενισχύσουν το μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια.

Οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι διαμηνύουμε ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε αν δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας. Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί! Συνεχίζουμε, θα νικήσουμε!»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook