Χανιά | Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι… Άθλιοι στην Βίκτωρος Ουγκό | Photos

χανιά-συνεχίζουν-ακάθεκτοι-οι-άθλιο-838495

Συνεχίζονται κανονικά οι… αθλιότητες των ασυνείδητων οδηγών επί της οδού Βίκτωρος Ουγκό στα Χανιά, με την αστυνομία να επιβάλλει το νόμο και τους παραβάτες να μην καταλαβαίνουν τίποτα…

Για το σημείο υπήρξε ξεχωριστό δημοσίευμα του zarpanews.gr τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται δεν σταμάτησαν οι γαϊδουριές από τους «μάγκες» της πόλης.

Αν και στο σημείο υπάρχουν κανονικά πινακίδες αναπηρικής στάθμευσης Ρ-71 ,  ακόμη ένας… “Άθλιος” τύπος της σύγχρονης κοινωνίας μας, με προκλητική αδιαφορία και ξεδιαντροπιά, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, έχει παρκάρει κανονικά το αυτοκίνητό του στη ειδική θέση ΑΜΕΑ , σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Ωστόσο προς αποκατάσταση της νομιμότητας και απόδοση δικαιοσύνης, παρότι το αυτοκίνητο πάρκαρε το βράδυ της Τρίτης στο σημείο, το πρωί της Τετάρτης οι πινακίδες κυκλοφορίας του απουσίαζαν και υπήρχε μια κλήση στο παμπρίζ του αυτοκινήτου του.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι… Άθλιοι στην Βίκτωρος Ουγκό | Photos

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΙΔΟΥΡΙΣΤΕΣ.
    ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
    ΣΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΑΥΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ , ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook