Χανιά | Συνεχίζονται τα μαθήματα τηλεκπαίδευσης γαλλικών και ισπανικών για τον τουρισμό από το Κέντρο Δια βίου μάθησης Κισάμου

χανιά-συνεχίζονται-τα-μαθήματα-τηλεκ-1486945

Από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κισσάμου ανακοινώνεται ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για τα μαθήματα τηλεκπαίδευσης «Γαλλικών και Ισπανικών για τον Τουρισμό (Α1-Α2)» που προγραμματίζεται να ξεκινήσουν άμεσα.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν αίτηση καθώς υπάρχουν λίγες θέσεις ακόμα στα τμήματα αυτά.

Τα προγράμματα οργανώνονται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας (Γ.Γ. Επαγγ.. Εκπ., Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης & Νεολαίας) και το Ι.Νε.Δι.Βι.Μ. στο στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212). Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Το έγγραφο των αιτήσεων είναι αναρτημένο στο site του Δήμου Κισσάμου www.kissamos.gr (νέα-ανακοινώσεις).

Οι αιτήσεις υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο mail: [email protected]:

Πληροφορίες: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κισσάμου: Τηλ. : 2822340239 Μαρία Κουφάκη

Κέντρο Κοινότητας Κισσάμου Τηλ: 2822031989 & 2822083105 Πευκιανάκη Χρυσή

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Συνεχίζονται τα μαθήματα τηλεκπαίδευσης γαλλικών και ισπανικών για τον τουρισμό από το Κέντρο Δια βίου μάθησης Κισάμου

  1. Οταν επισκέπτεσαι μια χώρα σαν τουρίστας το κάνεις για να δεις και να απολαύσεις τις φυσικές ομορφιές, να δεις ιστορικά μνημεία και να γευτείς τοπικά φαγητά και κουλτούρα, δεν πας να δεις πόσο καλοί φαμέγιοι, υποτακτικοί και υπηρέτες είναι οι κάτοικοι και προπάντων οι νέοι της περιοχής, ρε ανθέλληνες τουριστοεπηχειρηματιες και ξερνοδοχοι λαμόγια ! Έχετε εκμεταλλευτεί και ξεζουμίσει το νησι εις βάρος των κατοίκων του και τώρα μαζί με τους άλλους ανθέλληνες πολιτικούς βάλατε πρόγραμμα να ξεζουμίσετε και την νεολαία κρεμώντας την πετσέτα της ντροπής και του εξευτελισμού στο χέρι τους σκύβοντας και γλύφοντας εσάς τους ανθέλληνες γερμανογλύφτες και τά ευρωπαϊκά κατακάθια πελάτες σας ! Κανείς νέος στα σεμινάρια και μαθήματα της ντροπής, απαίτηση για αξιοπρεπή επαγγελματική παιδεία στην νεολαία Κρήτης που προσπαθείτε να κάνετε φαμέγιους στερώντας τους κάθε άλλη προοπτική !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook