Χανιά | Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που εξαφανίστηκε – Σηκώθηκε drone

χανιά-συνεχίζονται-οι-έρευνες-για-τον-1531884

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 75χρονης Κόσι Σανίκο, η οποία εξαφανίστηκε στην περιοχή του Αλικιανού, του Δήμου Πλατανιά (δείτε ΕΔΩ)

Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Αστυνομία και πυροσβεστική χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή, ενώ σηκώθηκε και drone.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετέχουν 12 αστυνομικοί με 4 οχήματα με την συνδρομή 7 άνδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία οχήματα, δύο άνδρες της ομάδας drone, εθελοντές από τον Αλικιανό καθώς επίσης και το Π.Τ Χανίων του Ερυθρού Σταυρού με αρχηγό τον Στέφανο Μαλανδράκη, τον Ανδρέα Λιονάκη, Φωτεινή Κοκολογιάννη και Τόνια Φιλλιπάκη.

Νωρίτερα εκδόθηκε Silver Alert:

Η Caushi Shaniko, 75 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στον Αλικιανό, στην περιοχή του Πλατανιά Χανίων, όταν έφυγε για να επισκεφθεί το γιο της και δεν έφτασε ποτέ.

Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,50μ και είναι εύσωμη.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρη φούστα και μαύρες παντόφλες. Κρατούσε ένα ξύλο, αντί για μπαστούνι.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το βράδυ της 23/09/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook