Χανιά | Άκαρπες οι έρευνες για τους αγνοούμενους ανοιχτά της Κισσάμου

Τελευταία ενημέρωση: 22:32

Καθόλη τη διάρκεια της Κυριακής διεξάγονταν οι έρευνες, για τον εντοπισμό επιπλέον ατόμων που ενδεχομένως βρίσκονταν στο σκάφος, στο οποίο επέβαινε ο νεαρός που διεσώθη το Σάββατο, έπειτα από επιχείρηση του Κεντρικού Λιμεναρχείο ανοιχτά της Κισσάμου.

Παρόλαυτά, μέχρι και το βράδυ που οι έρευνες από θαλάσσης διεκόπησαν, κανένα σημείο ζωής των τεσσάρων αγνοουμένων δεν φάνηκε.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμενικού, οι έρευνες έγιναν από ένα σκάφος του λιμενικού και δύο αλιευτικά σκάφη, καθώς ο νεαρός άνδρας που διεσώθη το Σάββατο δήλωσε ότι, μαζί του στο σκάφος στο οποίο επέβαινε, βρίσκονταν άλλα τέσσερα άτομα που αγνοούνται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντα κατά την δήλωση του νεαρού που εντοπίστηκε το Σάββατο, πως το σκάφος που φέρεται να ανετράπη, είχε ξεκινήσει από την Τυνησία και είχε προορισμό την Ιταλία.

Εξαιτίας όμως προβλήματος στο GPS βρέθηκε ανοιχτά της Κισσάμου.

Επιβαίνοντες σε αυτό ήταν δύο Λίβυοι και τρεις Τυνήσιοι.

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Άντε πάλι με την ..διάσωση (!)του νέου λαθρόπλοιου που τάχατες μπέρδεψε τον …προορισμό του! Μια βόλτα απόγευμα στο Παλιό Λιμάνι θα πείσει και τον πλέον ..δύσπιστο για το πόσους Τυνήσιους…Λίβυους ….Αλγερινούς …έχει προφανώς “τυχαία”ξεβράσει …το κύμα!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ