Χανιά | Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Κέντρο δια βίου μάθησης του δήμου Κισσάμου – Ξεκινούν τα μαθήματα ιταλικών για τον τουρισμό

Αύριο Τετάρτη 7-6-2022 στις 19.00 ξεκινούν τα μαθήματα τηλεκπαίδευσης Ιταλικά για τον τουρισμό.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κισσάμου ενημερώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στα παρακάτω αντικείμενα: Μαθήματα Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών Ιταλικών, Ισπανικών και Ρωσικών για τον Τουρισμό, Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2-Β1), Βασικά Αλβανικά, Ελληνικό Αλφαβητικό Σύστημα, Δημιουργία Ιστοσελίδας, Ιστορία της Τέχνης, Διαδικτυακή προβολή και διαχείριση επιχείρησης τουριστικών υπηρεσιών, Χρηματοδοτικά προγράμματα / εργαλεία που βρίσκονται σε ισχύ για αγροτικές δραστηριότητες, Κατανοώ το φορολογικό σύστημα και φτιάχνω την φορολογική μου δήλωση.

Στα δύο τελευταία υπάρχει ΚΑΙ η επιλογή δια ζώσης.

Τμήματα μόνο δια ζώσης με θέματα «Εργαστήρι δημιουργίας κοσμήματος» και «Εργαστήριο κατασκευής παραδοσιακών οργάνων» (Τα υλικά επιβαρύνουν τους επιμορφωνόμενους).

Μπορούν να γίνουν αιτήματα και για άλλα αντικείμενα που περιλαμβάνονται στα προγράμματα για την Π.Ε. Χανίων ή στην λίστα προγραμμάτων τηλεκπαίδευσης. Η διαδικασία είναι δυναμική δηλαδή με την συμπλήρωση 16-20 εγγραφών προγραμματίζεται η έναρξή τους.

Το έγγραφο των αιτήσεων είναι αναρτημένο στο site του Δήμου Κισσάμου www.kissamos.gr (νέα-ανακοινώσεις) και υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά στο mail: [email protected] Πληροφορίες: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κισσάμου: Τηλ. : 2822340239 Μαρία Κουφάκη Κέντρο Κοινότητας Κισσάμου Τηλ: 2822031989 & 2822083105 Πευκιανάκη Χρυσή.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ