Χανιά | Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο – Πότε ξεκινούν τα μαθήματα

χανιά-συνεχίζονται-οι-εγγραφές-στο-αν-1769662

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Α’ κύκλο μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο τμήμα Χανίων, με θέμα: «Εισαγωγή στην Ιατρική του τρόπου ζωής».

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα ώρες 17:30 έως 20:30 και για 8 συνεχόμενες βδομάδες, στην συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου AKALI, Κισσάμου 55.

Σε αυτό το πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν την Ιατρική του τρόπου ζωής, που προτείνεται ευρύτατα σήμερα ως βασική μέθοδος για την πρόληψη ή αποκατάσταση διαφόρων παθήσεων και απευθύνεται σε αυτούς που έχουν ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία, τόσο την δική τους, όσο και των αγαπημένων τους.

Τα θέματα θα αναλύσουν οι: Πόπη Καλαϊτζή, Ιατρός Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης, Χάρης Κανδηλώρος, Ενδοκρινολόγος/ Διατροφολόγος, Αναστάσιος Μπονάκης, Νευρολόγος, Λέκτορας Ε.Κ.Π.Α., Αγνή Μαριακάκη, Ψυχολόγος, Κοινωνική Ερευνήτρια, Άννα Πολεμικού, MSc, Νευροψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Επιστημονική Συνεργάτης Ε.Κ.Π.Α.,και Π. Αιγαίου, Βασιλική Μακαρώνη, Ψυχολόγος/ Ψυχοθεραπεύτρια, Κλειώ Αποστολάκη, Ψυχολόγος/ Οικοψυχολόγος και Άννα Παπαγεωργίου, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, Καθ. Φυσικής Αγωγής, Διδάκτωρ Ιατρικής ΕΚΠΑ..

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι, χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας απλά το κόστος συμμετοχής.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας μέσω της ιστοσελίδας του Α.Λ.Π.:  https://alpedu.eu/kykloi-mathimatwn/chania-eisagogi-stin-iatriki-tou-tropou-zois . Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Με την επιτυχή παρακολούθηση των μαθημάτων οι συμμετέχοντες λαμβάνουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Εγγραφές: www.alp.gr

Πληροφορίες στα τηλ: 2821501060 / 6972719010 (Δευ.-Παρ. 10:00-14:00).

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο εδώ και 18 χρόνια υπηρετεί την δια βίου μάθηση που στοχεύει στην καλυτέρευση της καθημερινής ζωής μέσω της επιστημονικής γνώσης. Λειτουργεί τμήματα στην Αθήνα στην Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη, ενώ από το 2020 προσφέρει και διαδικτυακά προγράμματα: https://bit.ly/3vPinLI

Τελεί υπό την αιγίδα πανελλαδικά της Κ.Ε.Δ.Ε. (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), στην Κρήτη υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και στην Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook