Χανιά | Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Πλατανιά

χανιά-συνεχίζονται-οι-χριστουγεννιά-789818

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά, πραγματοποιήθηκε παράσταση με μεγάλη παρουσία μικρών και μεγάλων, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ταυρωνίτη , με τον ταχυδακτυλουργό Magic Chris.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00μ.μ., η παιδική παράσταση με κούκλες για το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων , με τίτλο “ Το Κρυστάλινο Κλειδί των Χριστουγέννων” στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Πλατανιά.

Η παιδική παράσταση με κούκλες για το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων , με τίτλο “ Το Κρυστάλινο Κλειδί των Χριστουγέννων” θα δοθεί ώρα 19:00μ.μ., την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, στην Τ.Κ. Φουρνέ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο) και το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στην Τ.Κ. Σπηλιάς (στο Πολιτιστικό Κέντρο).

Επίσης την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00μ.μ., σας προσκαλούμε σε ένα Μουσικό Ταξίδι στον Ελληνικό Κινηματογράφο με του Συνωδηπόρους, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ταυρωνίτη.

Στόχος και φέτος είναι οι εκδηλώσεις αυτές, να σκορπίσουν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους και να δημιουργήσουν αισθήματα χαράς, αγάπης και αλληλεγγύης τις άγιες αυτές ημέρες.

Η είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook