Χανιά | Συνεχίζονται οι αγώνες του Διεθνούς Σκακιστικού Τουρνουά «Μίκης Θεοδωράκης» στο Μεγάλο Αρσενάλι

χανιά-συνεχίζονται-οι-αγώνες-του-διεθ-1431113

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι αγώνες για το ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» Διπλό γύρο είχαμε την Τρίτη με μονομαχίες που άγγιξαν το πεντάωρο!

Στον τρίτο γύρο είχαμε και τις πρώτες ¨μικρές¨ απώλειες βαθμών από τα φαβορί με σημαντικότερη την ήττα του Ουκρανού Bogdanov (νο 4) από τον Γερμανό Poysti Nathanael (νο 11). Σημαντική Χανιώτικη επιτυχία η ισοπαλία του Χρήστου Μαρινάκη με τον Αλεξάκη Δημήτρη (νο3). Πολύ καλή νίκη πέτυχε και ο Γιώργος Σχετάκης που με μία ωραία θυσία πύργου κατάφερε να επιβληθεί επί του Ινδού παίκτη Advik Srinivasan.

Στην κορυφή της βαθμολογίας έχουμε πέντε παίκτες να ισοβαθμούν με το απόλυτο τρία στα τρία. Ο GM Petrov Martin (Βουλγαρία 2556), ο Έλληνας πρωταθλητής GM Θάνος Μαστροβασίλης (2540), ο ΙΜ Leenhouts Koen (Ολλανδία 2417), ο Γερμανός Poysti Nathanael (2190) και ο ¨δικός μας¨ Πρωταθλητής ο Σπύρος Ναούμ (2301). Στις γυναίκες στην πρώτη θέση ισοβαθμούν η Γεωργιανή Lile Koridze (WFM 2010) με την Αμοιρίδου Δήμητρα που έχουν από δύο βαθμούς και στην τρίτη θέση με μισό βαθμό λιγότερο ισοβαθμούν η Δελή Ελεάννα, Τριβέλλα Μαρία, Τσαφαράκη Κατερίνα, Σκαράκη Γεωργία και Ψαριανού Έλενα.

Την ευκαιρία να αγωνιστούν κοντά σε αυτούς τους παίκτες έχουν και τα μικρά ¨αστέρια¨ της πόλης μας στον δεύτερο όμιλο που διεξάγεται παράλληλα. Στο πρωτάθλημα αυτό μετά τον δεύτερο γύρο προηγούνται με το απόλυτο η Κουβεδάκη Ραφαέλλα, ο Λαβδάκης Μιχαήλ, ο Σπυριδάκης Εμμανουήλ και ο Ντιώνιας Αλέξανδρος.

Οι αγώνες διεξάγονται καθημερινά μετά τις 4:30 στο Μεγάλο Αρσενάλι και είναι ελεύθερη η παρακολούθησή τους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook