Χανιά | Συνεχίζει τη μάχη στην Αμερική η Ραφαέλλα – Μπήκε σε δεύτερο κύκλο χημειοθεραπειών

χανιά-συνεχίζει-τη-μάχη-στην-αμερική-η-1723580

Συνεχίζει να δίνει τη μάχη κατά του καρκίνου η Χανιώτισσα Ραφαέλλα Πιτσικάλη, η οποία έχει συγκινήσει όλα τα Χανιά, με τον αγώνα της.

Η νεαρή κοπέλα, νοσηλεύεται σε εξειδικευμένο κέντρο της Αμερικής, για να συνεχίσει τη θεραπεία της, από τα τέλη Ιουλίου.

Η μητέρα της 21χρονης, μέσω των κοινωινκών δικτύων ενημερώνει τον κόσμο που νοιάστηκε και βοήθησε τη Ραφαέλα σε αυτό το ταξίδι για τη ζωή της στην Αμερική,  τόσο για την πορέια της υγείας της, όσο και για το κόστος των θεραπειών, με τα χρήματα που διατέθηκαν από  τις ενέργειες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα από τους Χανιώτες.

Αναλυτικά αναφέρει:

Καλημέρα. Μπαίνουμε στο Δεύτερο κύκλο θεραπείας ***. Πάμε να δούμε λίγο το οικονομικό . Όπως σας είχα υποσχεθεί θα σας ενημερώνω όσο μπορώ καλύτερα . Αυτά είναι μόνο τα έξοδα του Anderson . Χωρίς τα φάρμακα και οι ενέσεις που χρειαζόμαστε από το φαρμακείο θα βάλω μόνο μία απόδειξη του φαρμακείου είναι περιττό να τα βάλω όλα . Άρα έχουμε : στην πρώτη απόδειξη ακόμα δεν έχουν έρθει όλες οι χρεώσεις αυτά έρχονται σε μηνύματα και προστίθεται μετά από λίγες μέρες οπότε σήμερα πήρα την απόδειξη χωρίς τις τελευταίες δύο βδομάδες χρεώσεις . Τα υπόλοιπα είναι μηνύματα με τις χρεώσεις οποίο θα γίνουνε αυτές οι μέρες . Οτιδήποτε χρειαστούμε Έκτακτα  έρχεται σε καινούρια χρέωση Όποτε έχουμε 189.816,45 $+ 2,071,30 $+ 21 ,346,32$ + 49,804,40$=263,038,17 $Οι ενέσεις ή κάθε μία κάνει 9800 $ Αν την κάνω εγώ μόνη μου στο παιδί …αν χρειαστεί να γίνει στο νοσοκομείο τότε η χρέωση είναι από το 12,000$ μέχρι 18.000 $ . Όποτε φαντάζεστε ότι προτιμώ να την κάνω μόνη μου στην Ραφαέλα , Μέχρι τώρα έχουμε κάνει μία ένεση και την Κυριακή θα κάνουμε άλλη μία . Αυτά προς το παρόν από Εμάς . Η Ραφαέλα είναι καλά κι αυτό έχει σημασία ο Θεός είναι μεγάλος ,σας ευχαριστώ για όλα . Αν δεν ήσασταν όλοι εσείς δεν ξέρω τι θα έκανα ❤️Ο Θεός να σας έχει καλά όλους .❤️

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook