Χανιά | Συνεχής η λειτουργία της Υπηρεσίας καθαριότητας  του Δήμου Πλατανιά

χανιά-συνεχής-η-λειτουργία-της-υπηρεσ-616651

Το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Πλατανιά συνεχίζει σε πλήρη λειτουργία την αποκομιδή των απορριμμάτων καθώς και την καθαριότητα των εξωτερικών χώρων .

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης πως «το προσωπικό καθ’ ολη τη διάρκεια του ωραρίου κάνοντας χρήση των Μέσων Ατομικής Προστασίας τηρεί τους κανόνες Δημόσιας υγιεινής. Με δεδομένες τις έκτακτες συνθήκες στις οποίες βρίσκεται σήμερα η Χώρα μας και προκειμένου να διευκολύνουμε το έργο των εργαζομένων μας , αλλά για την προστασία της Δημόσιας Υγείας παρακαλούμε όπως

  • η εναπόθεση των σύμμεικτων απορριμμάτων στους πράσινους κάδους,  να γίνεται μετά τις 8:00μ.μ.
  • η όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση των υπολειμμάτων τροφών
  • στον περιορισμό, των κλαδεμάτων και την αποφυγή απόρριψης ογκωδών αντικειμένων. Εάν υπάρχει απόλυτη ανάγκη θα αποσύρονται  κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2821340045/2821340046. Ώρες επικοινωνίας 08:00π.μ.-13:30
  • τα είδη προστασίας και απολύμανσης που χρησιμοποιούνται (όπως γάντια, μάσκες, κλπ) δεν ανακυκλώνονται,αλλά μετά τη  χρήσης τους, πρέπει  να τοποθετούνται στις σακούλες σύμμεικτων απορριμμάτων, οι οποίες θα είναι καλά κλεισμένες και θα εναποτίθενται  στον πράσινο  κάδο.

Οφείλουμε όλοι μέσω της ατομικής ευθύνης, να διαφυλάττουμε  τη Δημόσια Υγεία αλλά και να τηρούμε κανόνες Δημόσιας Υγιεινής».

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook