Χανιά | Συνάντηση Βουλγαράκη με καθηγητές του ΤΕΙ Κρήτης

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφτηκε σήμερα, Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, ο Κοσμήτορας της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών του TEI Κρήτης, Αν. Καθηγητής κ. Ιωάννης Βαρδιάμπασης, συνοδευόμενος από τους Αν. Καθηγητές  κ. Αντώνιο Κωνσταντάρα, Πρόεδρο του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών, και κ. Εμμανουήλ Μαραβελάκη, Πρόεδρο του Τμήματος Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο αυτής της πρώτης επίσημης συνάντησης εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη με την νεοεκλεγείσα Κοσμητεία της Σχολής, συμφωνήθηκε ότι θα υπάρχει στενή συνεργασία, ανοιχτή επικοινωνία και από κοινού αντιμετώπιση προβλημάτων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τα Μέλη της Κοσμητείας για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους, ενώ ο Κοσμήτορας από την πλευρά της Σχολής εξέφρασε τον σημαντικότατο ρόλο της Αντιπεριφέρειας στην ανάπτυξη της Σχολής, αναφερόμενος στην ήδη καλή και δοκιμασμένη συνεργασία τους.

Ιδιαίτερα συζητήθηκε το θέμα της στέγασης των φοιτητών του ΤΕΙ στα Χανιά και υπήρξε απόλυτη συναντίληψη ότι η δημιουργία φοιτητικής εστίας αποτελεί ζήτημα πρώτης προτεραιότητας.

Ο κ. Βουλγαράκης εξέφρασε την συμπαράστασή του και την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων σε όποια μελλοντικά αιτήματα της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών και του ΤΕΙ Κρήτης στα Χανιά.

zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 6χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Επόμενο άρθροΞέσπασε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου: Δολοφόνε, αλήτη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ