Χανιά | Συνάντηση της Γραμματέως Ισότητας του ΠΑΣΟΚ Μαρίας Δαφέρμου με την αντιδήμαρχο Ελένη Ζερβουδάκη

χανιά-συνάντηση-της-γραμματέως-ισότη-1580808

Σήμερα, 5 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της νέας Τομεάρχισσας του Τομέα Ισότητας- Κινήματος Αλλαγής, Μαρίας Δαφέρμου με την αρμόδια αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας Ελένη Ζερβουδάκη με θέμα τα ζητήματα της Έμφυλης Ισότητας στο πλαίσιο του Δήμου Χανίων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων κ. Χρύσα Χαριτάκη μέλος της Κ.Π.Ε ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνη τομέα ισότητας ΠΑΣΟΚ Χανίων καθώς και η κ. Νεκταρία Τσάμη αναπληρώτρια τομέα ισότητας ΠΑΣΟΚ Χανίων.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα έμφυλης βίας και προστασίας, με επίκεντρο τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών.

Επίσης αναπτύχθηκαν οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τις πολιτικές ένταξης του Φύλου στη Δημόσια Ζωή. Το ΠΑΣΟΚ δεν αποτελεί διαχειριστή εντυπώσεων και επικοινωνίας για τα θέματα Ισότητας. Προτείνει ουσιαστική αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής, με αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων και ανάπτυξη συνεργασίας με την τοπική αυτοδιοίκηση, ώστε η ισότητα και η κοινωνική δικαιοσύνη να αποτελέσουν ξανά πυλώνα του κράτους.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Συνάντηση της Γραμματέως Ισότητας του ΠΑΣΟΚ Μαρίας Δαφέρμου με την αντιδήμαρχο Ελένη Ζερβουδάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook