Χανιά | Συνάντηση Σενετάκη – Παπαδογιάννη στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚ – Τι συζήτησαν

χανιά-συνάντηση-σενετάκη-παπαδογιά-1610297

Συνάντηση με τον βουλευτή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμο Σενετάκη, είχε την Τρίτη 17/01/2023, στις εγκαταστάσεις της έδρας του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης, παρουσία και του νέου προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Κ. κ. Θοδωρή Νίνου.

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου:

Στην διάρκεια της συνάντησης, έγινε ευρεία και παραγωγική συζήτηση για μια σειρά από θέματα που σχετίζονται με τα έργα υποδομής στην Κρήτη, τα οποία υλοποιεί και προγραμματίζει ο Ο.Α.Κ., ενώ στο επίκεντρο βρέθηκε το φλέγον ζήτημα του «ενεργειακού».

Ο κ. Παπαδογιάννης, ενημέρωσε τον κ. Σενετάκη για τις κινήσεις που έχουν γίνει, καθώς και για το ότι ο Ο.Α.Κ. παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει ασφυκτικές «πιέσεις» για την κάλυψη των ενεργειακών του αναγκών, δεν έχει αυξήσει τα τιμολόγια του μέχρι σήμερα στους συνδρομητές του.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε ακόμη και για το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει σε υπηρεσίες του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, από την έλλειψη προσωπικού, αλλά και για τις παρεμβάσεις που γίνονται προς τα αρμόδια υπουργεία για την «αντιμετώπιση» του προβλήματος, ένα θέμα για το οποίο ζητήθηκε από τον κ. Παπαδογιάννη, η συνδρομή του βουλευτή Ηρακλείου.

«Κάναμε μια διεξοδική συζήτηση με τον κ. Σενετάκη, ο οποίος αφού αναγνώρισε τον αναβαθμισμένο «ρόλο» που διαδραματίζει πλέον Ο.Α.Κ. , έδειξε παράλληλα «ζωηρό» ενδιαφέρον για τα θέματα που σχετίζονται με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης.

Επικεντρωθήκαμε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο «Οργανισμός» με το αυξημένο ενεργειακό κόστος, για το οποίο ο κ. Σενετάκης, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι πρέπει να υπάρξει νομοθετική φόρμουλα, προκειμένου ο Ο.Α.Κ. να κατορθώσει να επιχορηγηθεί, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει το σοβαρό αυτό θέμα», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης, ευχαριστώντας παράλληλα τον κ. Σενετάκη για το ενδιαφέρον του.

«Στηρίζουμε το έργο που παράγεται στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης και αναγνωρίζουμε τον διευρυμένο «ρόλο» που διαδραματίζει ο «Οργανισμός», σε ολόκληρη την Κρήτη. Ακούσαμε με ιδιαίτερη προσοχή, τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η διοίκηση του «Οργανισμού» και στο μέτρο του εφικτού, θα προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις, για την αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Ο.Α.Κ. με το δυσβάσταχτο «ενεργειακό» κόστος.

Συζητήσαμε ακόμη για μια σειρά από θέματα που σχετίζονται με τον Οργανισμό αλλά και με τους εργαζομένους του, σε ολόκληρη την Κρήτη, για τα θέματα που τους απασχολούν», ανέφερε από την δική του πλευρά, ο κ. Σενετάκης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook