Χανιά | Συνάντηση Μυλωνάκη με τη διοίκηση του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων – Προσπάθειες για βελτίωση των υποδομών στον Δήμο Κισσάμου

χανιά-συνάντηση-μυλωνάκη-με-τη-διοίκη-897489

Η ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς το Δήμο Κισσάμου και η καλύτερη δυνατή προετοιμασία της περιοχής ενόψει της φετινής τουριστικής σεζόν, συζητήθηκαν μεταξύ του Δημάρχου Κισσάμου κ. Γιώργου Μυλωνάκη και εκπροσώπων του ΔΣ του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Δημαρχείο Κισσάμου.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν ο κ. Μιχάλης Κυριακάκης, πρόεδρος του Συνδέσμου, ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας του Συνδέσμου, κ. Περικλής Χηνόπουλος και κ. Μανώλης Βλαστός, ενώ παρόντες στην συνάντηση ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Μαυροδημητράκης Σπύρος και ο αντιπρόεδρος της Μονομετοχικής εταιρείας του Δήμου Κισσάμου, κ. Τουλουπάκης Θοδωρής.

Ο κ. Μυλωνάκης, ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για τον προγραμματισμό των ενεργειών του Δήμου που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών αλλά και να αντιμετωπίσουν χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν την πόλη. Επίσης τόνισε ότι η διατήρηση της καλής εικόνας της περιοχής αποτελεί συλλογική προσπάθεια και το γεγονός ότι η περιοχή μας κατατάσσεται μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών, σε αριθμό επισκεπτών, δημιουργεί την ανάγκη αναβάθμισης τόσο των υποδομών όσο και των παρεχόμενων υπηρεσιών των επαγγελματιών του τουρισμού προς τους επισκέπτες.

Κατά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Μυλωνάκης δεσμεύτηκε να εντείνει τις

προσπάθειες του Δήμου, σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς, για τη βελτίωση των υποδομών ώστε οι επισκέπτες να αποκομίζουν τις καλύτερες εντυπώσεις, ευχαρίστησε τους φορείς του τουρισμού για την καλή συνεργασία και ευχήθηκε η φετινή σεζόν να κυλίσει ομαλά για όλους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook