Χανιά | Συνάντηση φορέων στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για την επίλυση των προβλημάτων του δημοτικού σχολείου Βρυσών

χανιά-συνάντηση-φορέων-στην-δευτεροβ-1616515

Συνάντηση στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία  Δημάρχου Αποκορώνου, Χαράλαμπου Κουκιανάκη, του αρμόδιου αντιδημάρχου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Αποκορώνου κου Κουκουράκη Ιωάννη, των δημοτικών συμβούλων Μελισσάκη Νικήτα και Φρονιμάκη Αναστασίας, της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αποκορώνου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δ.Σ. Βρυσών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, «κατά την επίσκεψη των φορέων στο γραφείο της Διευθύντριας, κας Πόπης Ψαρουδάκη συζητήθηκαν τα εκπαιδευτικά κενά που δημιουργήθηκαν πρόσφατα στο Δημοτικό Σχολείο Βρυσών ήτοι έλλειψη δασκάλας Δ’ τάξης και εξ’ολοκλήρου κατάργησης του ολοημέρου καθώς και η επίλυση του θέματος της διδασκαλίας κατ’οίκον του εξάχρονου Στέλιου.

Από τη συζήτηση προέκυψε η ενημέρωση για τοποθέτηση εκπαιδευτικού Δ’τάξης που αναμένεται να επιλύσει και το ζήτημα της κατάργησης του ολοήμερου κατά την αρχή του δεύτερου δεκαπενθήμερου μηνός Φεβρουαρίου. Δόθηκε λύση για την κατ’οίκον διδασκαλία του εξάχρονου Στέλιο.

Ξεκάθαρα αποτυπώνεται ότι μέσα από τη συνεργασία και την καλή διάθεση όλων των εμπλεκομένων μερών, επιλύονται τα προβλήματα»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook