Χανιά | Συνάντηση επαγγελματιών και κατοίκων για το πρόβλημα στάθμευσης στην περιοχή της Θεοτοκοπούλου

χανιά-συνάντηση-επαγγελματιών-και-κα-1075356

Συνάντηση θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη το μεσημέρι επαγγελματίες και οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής Θεοτοκοπούλου, προκειμένου να συζητήσουν όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση «για το σοβαρό πρόβλημα στάθμευσης Ι.Χ. αυτοκινήτων των επισκεπτών του Δυτικού τμήματος της Παλιάς Πόλης, που προέκυψε με την δημιουργία του ποδηλατοδρόμου».

Η πρόσκληση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας της περιοχής:

Οι επαγγελματίες (Ύπνου, Εστίασης, Τουριστικών καταστημάτων) και οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής Θεοτοκοπούλου, σας παρακαλούν να συμμετέχετε σε συνάντηση της Πέμπτης 16/7/2020 και ώρα 12:00, στο Wine Restaurant ΟΙΝΟΑ, στην αρχή της Θεοτοκοπούλου, προκειμένου να ενημερωθείτε για το σοβαρό πρόβλημα στάθμευσης Ι.Χ. αυτοκινήτων των επισκεπτών του Δυτικού τμήματος της Παλιάς Πόλης, που προέκυψε με την δημιουργία του ποδηλατοδρόμου, χωρίς πρόνοια εξεύρεσης ισοδυνάμων θέσεων (100 περίπου Ι.Χ.), καθώς και τα προβλήματα στάθμευσης των μόνιμων κατοίκων.

Ελπίζουμε ότι θα υπάρξει χρόνος να σας ενημερώσουμε και για τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν την περιοχή (κυκλοφοριακό,φωτισμός, Οικοδομικές εργασίες στην τουριστική περίοδο, κ.λ.π)

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook