Χανιά | Συνάντηση διοικήσεων ΟΑΚ και ΤΕΕ/ΤΔΚ – Συζήτησαν για έργα υποδομής

χανιά-συνάντηση-διοικήσεων-οακ-και-τε-1609529

Συνάντηση με το Τμήμα Δυτικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, είχαν την Δευτέρα 16/01/2023 ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης και ο νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Κ. κ. Θοδωρής Νίνος.

Στην διάρκεια της συνάντησης, έγινε εκτενής συζήτηση – ενημέρωση, για τα μεγάλα τεχνικά ζητήματα της Κρήτης και τα σημαντικά Αναπτυξιακά έργα που προετοιμάζουν αυτή την περίοδο οι υπηρεσίες του Ο.Α.Κ. σε ολόκληρη την Κρήτη.

Στη συνάντηση από πλευράς Τεχνικού Επιμελητηρίου Τμήματος Δυτικής Κρήτης συμμετείχαν ο πρόεδρος, κ. Σπύρος Σοφιανός, ο Γραμματέας κ. Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης, ο Πρόεδρος της Ν.Ε. Ρεθύμνου, κ. Σπύρος Καλησπεράκης και ο Γραμματέας της Αντιπροσωπίας του Τ.Δ.Κ. κ. Κώστας Μπροκαλάκης.

Η ενημέρωση, έγινε από τους Διευθυντές του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων, κ. Γιώργο Αγαπάκη, της Διεύθυνσης Διαχείρισης Υδραυλικών και Συγκοινωνιακών Έργων, κ. Βαγγέλη Μαμαγκάκη και τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Υδραυλικών Έργων, κ. Μανόλη Πενθερουδάκη.

«Είναι πάντα διπλή η χαρά μου, όταν συνεργάζομαι με τους συναδέλφους μηχανικούς. Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με την διοίκηση του Τμήματος Δυτικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με τους οποίους συζητήσαμε και στη συνέχεια οι διευθυντές του Ο.Α.Κ. ανέλυσαν – ανά διεύθυνση – τις εξελίξεις που υπάρχουν αναφορικά με όλα τα μεγάλα έργα αλλά και τα «ζητήματα» που προκύπτουν για τον τεχνικό κόσμο. Ακούσαμε τις απόψεις τους και καταλήξαμε σε μια σειρά πρωτοβουλιών που πρέπει να ληφθούν από κοινού, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

«Μας έγινε μια πλήρης ανάλυση των έργων – οδικών και υδραυλικών – που εκτελεί ή που προγραμματίζει να υλοποιήσει ο Ο.Α.Κ. σε όλη την Κρήτη. Εξετάσαμε από κοινού, το πλαίσιο μιας πιο στενής συνεργασίας η οποία θ’ ακολουθήσει, προκειμένου ως ΤΕΕ, να συμβάλουμε κι εμείς στην πιο άμεση ολοκλήρωση και απόδοση σε χρήση, των σημαντικών αυτών έργων», υπογράμμισε από την δική του πλευρά, ο Πρόεδρος του Τμήματος Δυτικής Κρήτης, του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος, κ. Σπύρος Σοφιανός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook