Χανιά | Συνάντηση διευθυντών και προϊσταμένων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

χανιά-συνάντηση-διευθυντών-και-προϊσ-1443840

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, διοργανώνει συνάντηση με τους/τις Διευθυντές/ντριες και τους/τις Προϊσταμένους/νες των Δημοσίων και των Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων και τις/τους Προϊσταμένες/νους των Δημοσίων και των Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων, με σκοπό την ενημέρωση για διοικητικά και εκπαιδευτικά θέματα, στην οποία θα παραβρεθεί και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Καρτσωνάκης Εμμανουήλ.

Παράλληλα, θα διεξαχθεί και η τελετή ολοκλήρωσης της Δράσης Πολιτισμού και Παιδείας «Οργανωσιακή Κουλτούρα και Διοίκηση στην Εκπαίδευση», που διοργανώθηκε με τη συνεργασία της Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Δήμου Χανίων, του Δήμου Αποκορώνου και του Δήμου Σφακίων και υλοποιήθηκε από το Κ.Ε.Κ. Μ.Α.Ι.Χ. κατά το σχολικό έτος 2021-2022.

Στη συνάντηση θα παρουσιαστούν και οι εργασίες που εκπονήθηκαν από τους συμμετέχοντες στο πιο πάνω πρόγραμμα επιμόρφωσης.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 από 11:00 – 13:00 στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», πλατεία Κατεχάκη, ενετικό λιμάνι Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook