Χανιά | Συναντήσεις στον Δικηγορικό Σύλλογο για τον Τάσο Βάμβουκα

χανιά-συναντήσεις-στον-δικηγορικό-σύ-862159

Τον Δικηγορικό Συλλογο Χανίων και το δικαστικό μέγαρο επισκέφτηκε την Παρασκευή το πρωί ο Δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής της παράταξής μας Τάσος Βάμβουκας, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού.

Ο κ. Βάμβουκας είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Ιωάννη Δασκαλάκη αλλά και μέλη του ΔΣ. Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χανίων για την πολύ καλή συνεργασία τα χρόνια θητείας της νυν δημοτικής αρχής και ευχήθηκε “Καλή επιτυχία για τη συνέχιση του έργου της”. Μάλιστα, ο κύριος Δασκαλάκης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Χανίων για τη μεταφορά του αρχείου της πολεοδομίας από χώρο δικαστικού μεγάρου, σε συγκεκριμένο χώρο στη Σούδα, γεγονός που επέτρεψε στην αποσυμφόρηση του συγκεκριμένου χώρου στο δικαστικό μέγαρο.

Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία των δύο πλευρών, ευχαρίστησε τον πρόεδρο για τη συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και εξήρε τη συνδρομή του στην επίλυση σημαντικών υποθέσεων και νομικών διαδικασιών. O Δικηγορικός Σύλλογος συνέδραμε σημαντικές υποθέσεις όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων και υπενθύμισε μάλιστα τη συνεργασία που είχαν στην αρχή της θητείας για την αντιμετώπιση σοβαρών ζητημάτων όπως ήταν η κατοχύρωση στοΔήμο Χανίων του οικοπέδου των Τάφων των Βενιζέλων.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Χανίων και υποψήφιοι του συνδυασμού περιηγήθηκαν σε όλους τους χώρους του δικαστικού μεγάρου και ενημέρωσαν μέσω του φυλλαδίου της

παράταξής μας για το έργο της δημοτικής αρχής.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook