Χανιά | Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στα Λιβάδια | Photos + Video

χανιά-συναγερμός-στην-πυροσβεστική-γ-907016
φωτο αρχείου

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στην Πυροσβεστική εξαιτίας αγροτικής πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στα Χανιά, κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Συγκεκριμένα στις 10.00 σε περιοχή στα Λιβάδια ξέσπασε φωτιά που κινητοποίησε την Πυροσβεστική.

Επί τόπου ‘έσπευσαν 5 πυροσβεστικά οχήματα, 2 βοηθητικά, 2 οχήματα πυροστάθμου και 20 άνδρες, που μαζί με την εθελοντική συνδρομή κατοίκων, επιχείρησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Παράλληλα συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ μετέβη στο σημείο για προληπτικό έλεγχο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο zarpanews.gr ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χανίων, Δημοσθένης Μπουντουράκης «η φωτιά εκδηλώθηκε σε μικτή έκταση,  με αποτέλεσμα να καούν περίπου 2,5 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης. Χάρις στην έγκαιρη επέμβαση καταφέραμε να περιορίσουμε σχετικά γρήγορα την πυρκαγιά, η οποία ευτυχώς ανηφόριζε και δεν μπορούμε να πούμε ότι κινδύνεψαν σπίτια που ήταν στην κατωφέρεια. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της εκδήλωσης της πυρκαγιάς διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της υπηρεσίας μας» τόνισε ο έμπειρος Πύραρχος.


zarpanews.gr

6 thoughts on “Χανιά | Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στα Λιβάδια | Photos + Video

  1. Και μετα πώς να μην παει ο νους σου στο πονηρο;;;;Μονο εκεινο το βουνο δεν εχει «αξιοποιηθει» ακομα….Λες να το λιγουρευτηκανε καποιοι;;;;

    1. Αν εχει μπει στο ματι κανενος πλουσιου ή καμιας κατασκευαστικης την κατσαμε τη βαρκα πατριωτη…Με την κριση στεγης που υπαρχει και την κορεσμενη δομηση στα Χανια μονο εκει στο βουνο μπορουν πια να χτισουν…Το ιδιο δεν εγινε και πριν 20 χρονια στο ρεθυμνο στα λοφακια πανω απο την πολη;;;Τωρα ειναι γεματο πολυκατοικιες….Δεν γνωριζω απλα ποιο ειναι το ιδιοκτησιακο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook