Χανιά | Συμβολική κατάληψη στο Δασαρχείο από τους κτηνοτρόφους των Χανίων | Videos+Photos

χανιά-συμβολική-κατάληψη-στο-δασαρχε-1310966

Σε συμβολική κατάληψη στο Δασαρχείο Χανίων προχώρησαν τελικά οι αγροτοκτηνοτρόφοι των Χανίων στο πλαίσιο των σημερινών μαζικών κινητοποιήσεων (ΕΔΩ) για τη νέα ΚΥΑ για τους βοσκοτόπους, για τους δασικούς χάρτες αλλά και για το υψηλό κόστος παραγωγής.

Οι κτηνοτρόφοι έφτασαν στην διεύθυνση δασών λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, με σκοπό να προχωρήσουν σε κατάληψη. Στην εξωτερική πύλη βρισκόταν αστυνομία, ενώ όπως βλέπετε στο βίντεο του zarpanews.gr η προϊσταμένη, Πολύμνια Σκλαβάκη, υποδέχτηκε τον νεοεκλεγέντα πρόεδρό τους, Ιωάννη Βερυκάκη και τον κάλεσε να προηγηθεί συζήτηση – ενημέρωση γύρω από τα αιτήματά τους, πριν προχωρήσουν σε κατάληψη.

Στιγμιαία απειλήθηκε ένταση αλλά με προτροπή του κ. Βερυκάκη, οι κτηνοτρόφοι βγήκαν εκτός του χώρου του Δασαρχείου όπου αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη συνάντηση του διοικητικού συλλόγου των κτηνοτρόφων με την Δασάρχη.

Ακολούθησε συζήτηση του νέου διοικητικού συμβουλίου με την Δασάρχη για όλα τα θέμα που άπτονται του κτηνοτροφικού κόσμου και αποτελούν αρμοδιότητα της υπηρεσίας. Στη συνέχεια, αποφασίστηκε οι κτηνοτρόφοι να παραμείνουν εκτός της εξωτερικής πύλης και να προχωρήσουν σε συμβολική κατάληψη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook