Χανιά | Σύμβαση για εργασίες συντήρησης παιδικών χαρών υπεγράφη στο Δήμο Αποκορώνου

χανιά-σύμβαση-για-εργασίες-συντήρηση-1012159

Υπεγράφη την Παρασκευή σύμβαση παροχής υπηρεσιών για την υπηρεσία με τίτλο «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ», μεταξύ του δημάρχου Αποκορώνου, Χαράλαμπου Κουκιανάκη, και του αναδόχου υπηρεσίας, Αθανάσιου Δραμηλαράκη, πολιτικού μηχανικού Τ.Ε.-Ε.Δ.Ε.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, κατόπιν αυτοψίας μηχανικού της υπηρεσίας μας σε διάφορες παιδικές χαρές του Δήμου διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η ανάγκη για επισκευή, αποκατάσταση και γενικότερα συντήρηση των εξοπλισμών και των δαπέδων τους ξεκινώντας από την παιδική χαρά και το υπαίθριο πάρκο με τα όργανα γυμναστικής στην πλατεία του παραλιακού μετώπου του οικισμού της Γεωργιούπολης.

Όπου απαιτείται και ανάλογα με την κατάστασή τους θα γίνουν επισκευές ξύλινων και σιδηρών εξοπλισμών (τρίψιμο, βάψιμο, βιδώματα κ.λ.π) αλλά και τυχών δαπέδων που χρειάζονται επιδιόρθωση (π.χ. συμπλήρωση άμμου, αντικατάσταση πλακιδίων καουτσούκ κ.λ.π).

Σε περίπτωση που κριθεί ότι δεν είναι επισκευάσιμος ο εξοπλισμός ή το ειδικά διαμορφωμένο δάπεδό του, θα προχωράμε στην αντικατάστασή του, μερικώς ή ολικώς με νέο εξοπλισμό ή δάπεδο κατάλληλο και με όλες τις πιστοποιήσεις και προδιαγραφές υλικό.Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης της υπηρεσίας, ορίζεται σε 4 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook