Χανιά | Σύμβαση 1,2 εκ. ευρώ για οδικά έργα στον Δήμο Αποκόρωνα υπέγραψε ο Αρναουτάκης

χανιά-σύμβαση-12-εκ-ευρώ-για-οδικά-έργα-σ-917105

Την πρώτη σύμβαση της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου, ύψους 1,2 εκ. ευρώ για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης, βελτίωσης στα τμήματα του οδικού δικτύου στην παλιά εθνική οδό εντός των ορίων του Δήμου Αποκορώνου υπέγραψε την Δευτέρα στο Ηράκλειο ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, σε ένα από τα αναπτυξιακά έργα που θα υλοποιηθούν τους προσεχείς μήνες στο νησί.

Αντικείμενο των εργασιών του έργου στο Δήμο Αποκορώνου είναι η αποκατάσταση ζημιών σε συγκεκριμένα σημεία που έχουν προκληθεί από σειρά θεομηνιών και με την πάροδο του χρόνου. Συγκεκριμένα προβλέπονται: κατασκευή σωληνωτών οχετών, τάφρων και τοιχίων όπου απαιτείται, αποκατάσταση του ασφαλτικού οδοστρώματος της οδού, και τελικά η διαγράμμιση λωρίδων κυκλοφορίας στα τμήματα που θα γίνουν παρεμβάσεις.

Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης στη Περιφέρεια παρόντες ήταν τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Μιχάλης Ψαρουδάκης, Μαρία Παπαναστασίου και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας «ΜΑΡΜΙΤΕΛ Α.Ε.».

ζzarpanews.gr

 

One thought on “Χανιά | Σύμβαση 1,2 εκ. ευρώ για οδικά έργα στον Δήμο Αποκόρωνα υπέγραψε ο Αρναουτάκης

  1. Ναι να διατεθουν τα κονδυλια αυτα για την αποκατάσταση του οδικου δικτυου που καταστραφηκε περισυ…..όπως κ να διανοιχτουν νεοι δρομοι όπως η σύνδεση επαρχιακου δρόμου Εξωπολης Γεωργιουπολης μεσω της λίμνης του Αλμυρου ποταμου προς την Παλια Εθνική Οδο……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook