Χανιά | Συλλυπητήρια Σημανδηράκη για την απώλεια του Νίκου Τρίκκα

χανιά-συλλυπητήρια-σημανδηράκη-για-τ-1151729

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, αναφορικά με την απώλεια του Νίκου Τρίκκα, ο οποίος υπήρξε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών «Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ», επισημαίνει:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα το χαμό του, επί σειρά ετών Προέδρου του Κ.Η.Φ.Α.Π. «Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ», Νίκου Τρίκκα.

Ο Νίκος Τρίκκας, υπήρξε οραματιστής με ακούραστο πνεύμα και αγάπη για τα παιδιά που δεν έχουν τις ίδιες ικανότητες, δεξιότητες και ευκαιρίες με τα τυπικά παιδιά. Ήταν ένας άνθρωπος δοτικός, με μεγαλείο ψυχής, που όλα αυτά τα χρόνια έδωσε πραγματικές μάχες προκειμένου να αποκτήσει το Κ.Η.Φ.Α.Π. τον χαρακτήρα που αρμόζει στα παιδιά που φιλοξενεί, και ήταν η δική του αποφασιστικότητα που οδήγησε στην απόκτηση της μόνιμης στέγης του Ιδρύματος, το 2010.

Ξεκινώντας από το προσωπικό του βίωμα, είχε την εμπειρία των συνεπειών της δύσκολης

πραγματικότητας που απορρέουν από την έλλειψη δομών και υπήρξε ακούραστος προασπιστής μιας ποιοτικότερης ζωής για τα παιδιά του Ιδρύματος.

Με σεβασμό στον άνθρωπο και φίλο, και την μακροχρόνια προσφορά του που θα λείψει από την τοπική κοινωνία, εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού μας Συμβουλίου, εκφράζω στους οικείους του, τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook