Χανιά | Συλλυπητήρια για το θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη

χανιά-συλλυπητήρια-για-το-θάνατο-του-μ-900602

Τα συλλυπητήρια τους για το θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη εκφράζουν με ανακοινώσεις τους φορείς των Χανίων της Κρήτης.

Αναλυτικά:

Συλλυπητήριο του Περιφερειάρχη Κρήτης για τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε συλλυπητήριο του για τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Από όποια θέση και αν υπηρέτησε τη δημόσια ζωή ο Μανώλης Σκουλάκης διακρίθηκε για το ήθος του, την εντιμότητα και την ειλικρίνεια του χαρακτήρα του. Ως μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ως Υπουργός αλλά και ως Δήμαρχος Χανίων εργάστηκε αποτελεσματικά για τα Χανιά αλλά και την Κρήτη ολόκληρη. Ως Περιφέρεια Κρήτης εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Συλλυπητήρια Προέδρου και Δ.Σ. Επιμελητηρίου Χανίων 

Ο συντοπίτης μας Μανώλης Σκουλάκης αποτέλεσε υπόδειγμα πολιτικού ανδρός, αλλά πάνω απ’ όλα Ανθρώπου! Η διαδρομή του τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή, όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση ήταν αξιοζήλευτη, γεμάτη προσφορά προς το συνάνθρωπο και τον τόπο μας, ο οποίος οφείλει πολλά στον Μανώλη.

Εκ μέρους του ΔΣ του Επιμελητηρίου Χανίων και του προσωπικού, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

«Μανώλη θα μας λείψεις, αλλά η ιστορία σου θα είναι πάντα εδώ, γραμμένη με χρυσά γράμματα στην καρδιά των Χανιωτών»!

Ο φίλος σου Αντώνης Ροκάκης

Συλλυπητήρια Δημάρχου Χανίων

Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του τέως Υπουργού, τέως βουλευτή και τέως Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Ως Δήμαρχος Χανίων και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, του προσωπικού του Δήμου και συνολικά της κοινωνίας των Χανίων εκφράζουμε τη θλίψη μας για το θάνατο του τέως Υπουργού, βουλευτή και Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη. Ο Μανώλης Σκουλάκης ήταν ένας άνθρωπος που υπηρέτησε με συνέπεια τον τόπο του, τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή, όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση, για περισσότερα από 35 χρόνια.

Η συγκυρία ήταν τέτοια που το θλιβερό γεγονός του θανάτου του, συνέπεσε με τα προγραμματισμένα για σήμερα, εγκαίνια του “Αγροτικού Αυγούστού”, τα οποία αναβάλλονται. Ως ελάχιστο φόρο τιμής, αφιερώνουμε τον φετινό “Αγροτικό Αύγουστο” στη μνήμη του εκλιπόντος Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, για τον οποίο είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Εκφράζουμε τέλος, ως Δήμος Χανίων, τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Μανώλη Σκουλάκη.

Ψήφισμα- Δικηγορικός Σύλλογος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων με το Άγγελμα του θανάτου του Εμμανουήλ Σκουλάκη, πρώην Υπουργού, πρώην Δημάρχου Χανίων και επί σειρά ετών βουλευτή, πολλά προσφέροντος στη Δημόσια ζωή και στον τόπο μας, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε τα παρακάτω:

1)   Να εκφράσει συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος

2)   Να παρασταθεί σύσσωμο στη νεκρώσιμη ακολουθία

3)   Να καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό σε ίδρυμα των Χανίων.

Εκ του Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων

Συλλυπητήρια του Δήμου Κισάμου

Μετά  την ξαφνική είδηση του θανάτου του  Ιατρού, πρώην Δημάρχου Χανίων και επί σειρά ετών Βουλευτή, και  Υπουργού Υγείας, Εμμανουήλ Σκουλάκη, ο Δήμος Κισσάμου εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια για τον απρόσμενο χαμό του.

Ο Μανώλης Σκουλάκης γέννημα θρέμμα της Κισσάμου πρόσφερε ως ιατρός, Βουλευτής και Υπουργός το μέγιστο δυνατό προς όφελος των πολιτών της Κισσάμου, του Ν. Χανίων και της χώρας μας γενικότερα.

Κουράγιο και δύναμη στα παιδιά του και στους οικείους του.

Ο Θεός να τον αναπαύσει. Αιωνία η μνήμη του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Κισσαμικού-Π.Α.Ε. ΧΑΝΙΑ

Ο ΠΓΣ Κισσαμικός εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Κισσαμίτη πολιτευτή και φίλου Μανώλη Σκουλάκη, για την απώλειά του.

Η ΠΑΕ Χανιά στο άκουσμα του θανάτου του επί σειρά ετών βουλευτή και πρώην Δημάρχου Χανίων, με καταγωγή από την Κίσσαμο, Μανώλη Σκουλάκη, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Η Ν.Ε. ΧΑΝΙΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΚΟΥΛΑΚΗ

Ο Μανώλης Σκουλάκης υπήρξε σταθερός στις δημοκρατικές και πατριωτικές του απόψεις.  Τιμήθηκε συνεχόμενα επί πολλά χρόνια από το Χανιώτικο Λαό με εκλογή στο Κοινοβούλιο και στην τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η πολιτική του δράση συνδέθηκε και με κεντρικές θέσεις ευθύνης στη διοίκηση του Κράτους, τις οποίες υπηρέτησε με ζήλο και αποτελεσματικότητα. Παρών μέχρι τελευταία στα πολιτικά δρώμενα, αφήνει ανάμνηση πολιτικού άνδρα με συνεχές και έντονο ενδιαφέρον για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Η Ν.Ε. Χανίων εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Συλλυπητήρια Παναγιώτη Σημανδηράκη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη, εξέδωσε ο νέος Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, όπου αναφέρει:

«Ο Μανώλης Σκουλάκης υπήρξε μία εμβληματική πολιτική φυσιογνωμία του τόπου μας στα χρόνια της Μεταπολίτευσης.

Ξεκινώντας τη διαδρομή της ζωής του από τον Πλάτανο Κισάμου, άσκησε υποδειγματικά το ιατρικό λειτούργημα στα χωριά της επαρχίας. Χαρισματικός στην επαφή του με τον πολίτη, πάντοτε μαχητικός, έδινε λύσεις στα ζητήματα και τις ανάγκες του τόπου.

Ένας παθιασμένος δημοκράτης, ένας έντιμος πολιτικός με σπάνιο αισθητήριο που κέρδιζε την εκτίμηση φίλων και αντιπάλων. Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό στη μνήμη του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook