Χανιά | Συλλυπητήρια για την απώλεια της Νικολέτας Πατεράκη – Σταματάκη

Συλλυπητήριο ψήφισμα για τον θάνατο της συζύγου του αντιδημάρχου Πλατανιά Γιάννη Σταματάκη, Νικολέτας Πατεράκη – Σταματάκη (Δείτε ΕΔΩ), εξέδωσε ο Δήμος Πλατανιά:

Με το άκουσμα της τραγικής απώλειας της Νικολέτας Πατεράκη – Σταματάκη, συζύγου του Αντιδημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Σταματάκη, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Εμμανουήλ Ντουντουλάκης και Δημήτριος Ανθούσης και το νεοεκλεγέν Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως ανεδείχθη από τις πρόσφατες δημαιρεσίες  της 9ης Ιανουαρίου 2022, εκπροσωπώντας όλα τα μέλη του οργάνου και το σύνολο των εργαζομένων των υπηρεσιών του Δήμου Πλατανιά, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια καθώς και την βαθύτατη θλίψη τους για την πρόωρη απώλεια  της αγαπημένης μητέρας και συζύγου και αποφασίζουν ομόφωνα τα εξής:

  • Να εκφράσουν τη βαθιά οδύνη και θλίψη τους για τον απροσδόκητο και πρόωρο χαμό της εκλιπούσας,
  • Να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια όλων των μελών του ΔΣ και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένεια και τους οικείους της, που τόσο πρόωρα και άδικα στερήθηκαν την παρουσία του αγαπημένου τους προσώπου,
  • Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνης Φραγκολικολάκης και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία,
  • Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό της εκλιπούσας εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου,
  • Στη μνήμη της θανούσας, να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσόν από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους εργαζόμενους του Δήμου Πλατανιά, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Το παρόν ψήφισμα να αναγνωσθεί στην εξόδιο ακολουθία, να επιδοθεί στην οικογένεια της εκλιπούσας και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΒΑ που συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως και εξέδωσε το ακόλουθο ομόφωνο ψήφισμα:

  • Ο Πρόεδρος του Δ.Σ., σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΒΑ να εκφράσουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον πρώην Πρόεδρο του Δ.Σ. της Επιχείρησης και αντιδήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Σταματάκη για την απώλεια της συζύγου, του Νικολέτας.
  • Να παραστεί αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία,
  • Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΒΑ,
  • Στη μνήμη της θανούσας, να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσό από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΒΑ, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πλατανιά.

Ο Παύλος Πολάκης, Βουλευτής Χανίων ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., με επιστολή αναφέρει:

Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια της Νικολέτας Πατεράκη, συζύγου του αντιδημάρχου Πλατανιά και φίλου Γιάννη Σταματάκη.

Μια νέα γυναίκα με ήθος και αξιοπρέπεια αφήνει κενό δυσαναπλήρωτο στην οικογένεια της, στους συναδέλφους και φίλους της.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Το Τοπικό Συμβούλιο Πλατανιά και ο Σύλλογος επιχειρηματιών ”Ιάρδανος” απέστειλε συλλυπητήρια επιστολή:

Εκφράζουμε την βαθύτερη θλίψη κ τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας Νικολέτας Πατεράκη – Σταματάκη, συζύγου του Αντιδημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Σταματάκη,
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και να δώσει δύναμη στους οικείους της, σε αυτή την δύσκολη γι’ αυτούς ώρα.

Με εκτίμηση,
Το Τοπικό Συμβούλιο Πλατανιά και ο Σύλλογος επιχειρηματιών ”Ιάρδανος”

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ